Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

5 Aralık 2010 Pazar

EMEKSENSİN.COM

Arkadaşlar ''çok güzel, çok güzel'' diye yorum gönderdiğiniz, avize kristallerini değerlendirmek için yaptığım bu kolyeler;

"Merhaba,Ürünlerinizden bazıları Emeksensin kalite ve yaratıcılık kriterlerine uymamaktadır. Bu nedenle bu ürünleri yayına alamıyoruz.En iyi dileklerimle,
Emeksensin ekibi adına,
Can Altıneller"
mesajı ile yayınlanmadı.

Kusura bakmayın ama siz de benim gibi çok zevksizmişsiniz:))) Sizlere de örnek olsun diye bu postu yayınlıyorum. Öyle olur olmaz , uyduruk işlerinizi yayınlamaya kalkmayın. Çok nezih ve kaliteli bir satış sitesi orası .

20 yorum:

  1. bune yaaa ben o siteye koymamıştım aklımda olsun dünya üzeri tasarımcı olunca o siteye koyayım ahahhahahahaha

    YanıtlaSil
  2. Haydaaa algı da seçiçiliktir bu herhalde... biraz vitrin dolaşsalar da değerlendirme kriterlerini geliştirseler ne iyi olur.Sen de pasaja koy şekerim...

    YanıtlaSil
  3. Bu kriterler neymiş ve nasıl oluşturulmuş? Çok merak ettim şimdi ben...

    YanıtlaSil
  4. Pahalı bir markanın kataloğunda görseler beğenirlerdi ...

    YanıtlaSil
  5. aaa bu da ne!
    el emeği dışında, yapımında her hangi bir makine vb. kullanımı söz konusu olunca bu tür sitelerde yayınlanamıyor... öyle bir durum için mi acaba?
    aksi halde çok komik bir durum... "kalite ve yaratıcılık kriterleri".... hımmmm...

    YanıtlaSil
  6. senin gibi yaratıcı birinin el emeklerini almayan bir yerin kriterlerini merak ettim doğrusu ablacım :P

    YanıtlaSil
  7. Bende şunu anlayamıyorum,ayrımcılığı veya kendilerini diğerlerinden farklı bir yerde olduğunu zannetme duygusunu.Bir çok blogta veya sitede sanki enüst düzey tasarımlara sahip özellikli olduklarını zannediyorlar.Ne bu kültür bakanlığı
    seçici kurul üyelerimi,üniversitelerde tasarım üzerine akademik bir ünvanlarımı var.Sonuçta hepimiz bir şeyler üretip en önemlisi paylaşıyoruz.ayrıca görecelidir.

    YanıtlaSil
  8. Yok haklarını tamamen yemek istemem. Daha önce koyduğum 6 parça yayınlanmıştı. Bunlara gelince neden böyle oldu anlamadım. Ben alınganım. Böyle refüze olmak,hem de sebebi böyle açıklanarak yapılınca bozuldum. Hani fotoğrafı kötü, arka plan çok hareketli filan gibi bahaneler olsa kabul edip düzelteceğim. Sordum da ''ne kusurları varsa düzelteyim' diye, bu cevap geldi. Yayınladıklarımı kaldırdım ve üyeliğimin sonlandırılmasını istedim. Cebelleşemem kimseyle bu yaştan sonra. Sen sağ, ben selamet.

    YanıtlaSil
  9. Bu komik kararı veren kişiye ağır gelmiştir senin yaptığın Nedret ablacım alınma sen kendileri düşünsün
    kapasite meselesi buuu

    YanıtlaSil
  10. ben yine de kristal taştan kaynaklanabileceğini düşünüyorum... o taşa elle şekil vermek mümkün değil, bir makine kullanılmıştır muhakkak... satış sitelerindeki ürünlerin tamamen el yapımı olması gerekiyor...
    keşke net bir açıklama yapsalarmış, ürün sahibi bundan sonra da ona göre hareket ederdi... bu açıklama keyfi bir açıklama olmuş...

    YanıtlaSil
  11. kalite ve yaratıcılık kriterleri neymiş acaba?ya da sizin diğer ürünlerinizden bunların farkı neymiş.gayet şık kolyeler.üzmeyin canınızı siz.

    YanıtlaSil
  12. Haydii bu ne şimdi.. Kriter dedikleri ne? Yaptığımız her ürün elemeği ancak kullandığımız hazır malzemeler mutlaka var. Sıkmayın canınızı..
    Ziyaretinize teşekkür etmek için uğramıştım. İyiakşamlar diliyorum.

    YanıtlaSil
  13. Ben anlamıyorum bu satış sitelerini bende emeksensinde bir köşe açayım diyordum ama bu tür davranışlardan da hiç hoşlanmıyorum.
    bende on marifete üye olup üç emeğimi açarak başlatayım demiştim kaldıki orası satış blogu bile değil. banada buna benzer bir yazıyla orada mesaj yazmışlar çok üzülmüştüm. bir daha da uğramadım.

    merak ettim kriterlerine uyduğunu düşündükleri herşeyi anında satılmasını sağlıyorlarmı acaba????

    canım kar kristali çok güzel olmuş her badem göz şeklinde nazarlık gibi.
    malzeme olarak ne kullandın?

    YanıtlaSil
  14. Aaa çok ilginç ve saçma. Üzülme Nedret Ablacım ya onlar kaybetmiş.

    YanıtlaSil
  15. hayda...gerçekten de çok güzel...
    zevksiz birileri var! da...ben söylemeyim!

    YanıtlaSil
  16. hayretle bakakaldım postu okurken...talihsiz bir iş yapmışlar, sen hiiiç üstüne alınma...gözlerinin feri kaçmış olmalı, başka alaka düşünemiyorum

    YanıtlaSil
  17. Ayıp etmişler bence. İzninle ablacığım dil çıkarmak istiyorum kriterlerine :P

    YanıtlaSil
  18. Teşekkür ederim arkadaşlar, tesellileriniz için. Ancak hepiniz birşeyler yapıyorsunuz. Benden etkilenmenizi istemem. Ben kendi işlerime objektif bakamıyor olabilirim ancak sizler kendiniz denemeden kanaat sahibi olmayın. Malını orada satmak isteyen satar tabii. Sevgiler hepinize.

    YanıtlaSil
  19. Allah Allah:))
    oysaki ben nasilda sevindim onlari görünce cünkü evimde eski bir avize var ve üzerinde onlarca tasi ne yapacagimi bilmiyorken bu fikir cok dahiyanece geldi bana.
    Zevksiz mevksiz ben yinede degerlendirmeyi düsünüyorum. Becerebilirsem tabiiki:))

    YanıtlaSil
  20. Birçok sanatçının eserleri sergiye değer nitelikte bulunmayıp sergiye kabul edilmeyebilir.

    Buna kızıp üzülüp kriterleri neymiş, onlar kaybetmiş demek yerine; 6 adet eserim beğenilmiş diye sevinmek bence bardağın dolu tarafını görmek demektir.

    Emeksensin'e baktığım zaman gerçekten kaliteli ve zevkli eserleri yayınladıklarını görüyorum, sizin de dediğinize göre 6 adet eserinizi kayda değer bulmuşlar.

    Unutmayın ki herkesin her eserini yayınlasalardı herhalde salıpazarına dönerdi orası :)

    Eserlerinizi emeksensinden çekerek onlara değil, sizin eserlerinizi tanıma fırsatı bulamayacak olan sanatseverleri cezalandırmış olduğunuzu düşünüyorum.

    Saygılar sunarım.

    YanıtlaSil