Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

8 Aralık 2010 Çarşamba

KAR KRİSTALLERİ- 4

Yeni kamerayı da hallettim. Tamir olan eskiyi kullanıyorum.yine:)) Yenisi tamire gitti bu sefer. Yıldızlarımın bir yüzünde yeşil, diğer yüzünde sarı ve şeffaf çiçekler var. Kırmızı çiçeğim kalmamış maalesef.. Daha çok yakışırdı yıldızlara.

24 yorum:

  1. Yine çok güzeller ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Nedret hanım, fotarafınızı yeni farkettim çok güzel naif bir çehreye sahipsiniz tahmin ettiğim gibi zarif hanım.Kartaneleriniz ise harika ellerinize emeğinize sağlık sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim.
    Ah Belgin'ciğim, o resim 5 sene öncesine ait. Artık hiç öyle değilim. Kilolandım, Daha yıprandım. Görsen hiç o resme benzetmezsin. Zaten onu oraya kocam koydu. Çıkarttıracağım en kısa zamanda.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Birbirinden naif ve güzel görünüyorlar.Telkari gibi olmuş bunlar..nasıl güzellerrrr...

    YanıtlaSil
  5. ay sizin gibi çok zarif olmuşlar, nasıl bir ince iş bu allahım size inanamıyorum Nedret ablacım, hamarat/marifetli süpersiniz.

    YanıtlaSil
  6. sevgili Nedret hanım, yaptıklarınız kelimeleriniz ruhunuzun gençliğini ortaya koyuyor mazrup sağlam olduktan sonra zarf önemli değil ancak yinede çok şık ve zarifsiniz.
    Fotorafınızı kaldırmayın lütfen sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  7. Quilling ile ilgili çok güzel bir blog tavsiyem olacak.

    Yapacakların için fikir olur belki. :)

    http://blog.naver.com/PostList.nhn?blogId=paper6262&categoryNo=18

    YanıtlaSil
  8. canım ellerine sağlık bakmaya doyamıyorum küçükken (ankarada olduğumuz yıllar)kardeşimle kar yağarken dikkatle bakardık kar tanelerinde bu şekilleri görecekmiyiz diye. örgüde resimlerde heryer çok seviyorum bu desenleri.
    ayrıca sevgili Belgine katılıyorum sakın kaldırmayın resmi. ne kadar değişmiş olursanız olun bakışlarınızdaki sıcak ifade aynıdır eminim gözler asla değişmez:))
    kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil
  9. sevgili neduk bu kar tanelerine bayıldım bu sene kışıda yaşamadık belki bu aylardan sonra kar tanelerine bu şekli nasıl verebiliyorsunuz çok ince bir iş sevgiler:)

    YanıtlaSil
  10. son fotoğrafta hepsi birarada ne güzel olmuş. çok sevdim ben bunları

    YanıtlaSil
  11. Yine harikalar.Ellerinize sağlık....

    YanıtlaSil
  12. Tüm seri çok zarif ve naif olmuş ablacım. Baktıkça yüreği ışıyor insanın. Ellerin dert görmesin...

    YanıtlaSil
  13. Yine çok güzel bir çalışma yapmışsınız.Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  14. Ellerine saglik cok guzel ve farkli bir sey olmus bu.bircogu yanyana gelince daha guzel gorunuyor.

    YanıtlaSil
  15. emeğinize sağlık..çok zarifler..insanlar belli bir yaştan sonra okadar çabuk değişiyorki..boş verin içinizdeki güzelliklerin hep yüzünüze yansıyacağından eminim..sevgiler..

    YanıtlaSil
  16. Kar taneleri ne güzel olmuş...
    Elinize sağlık.
    <:))

    YanıtlaSil
  17. Nedret sultanım ayol bunlar deli işidir öyle görüp derdim insanoğlu neler yapıyor diye valla ellerine sağlık sultan. Parmağını tuttum seni de kocaman sardım öptüm. Desteğin için sağol varol canım ablam. Öperim kocaman.

    YanıtlaSil
  18. Yaptınmı böyle deli işi yapmalı ki fark yaratabilmeli ellerine sağlık çok güzeller

    YanıtlaSil
  19. Sevgili Nedret hanım, nasılsınız? hERŞEY YOLUNDADIR UMARIM KAÇ GÜNDÜR SİZİ GÖREMİYORUM bu kadar uzun olmazdı sizin bloğun hareketsizliği.
    Güzellikler sizinle olsun sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  20. Teşekkürler arkadaşlar.
    Belgin'ciğim, annem çok oyalamaya başladı beni. Kalk otur, kalk otur, hiçbirşeye odaklanamıyorum. Yapacak değişik birşeyler arıyorum, bulamıyorum. Avare avare blogları geziyorum. Sana gelip cevap yazacaktım ama öyle çok blogu takibe almışım ki seninkini bulamadım iyi mi? Teşekkür ederim sorduğun için. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  21. harika.Ellerine sağlık....

    YanıtlaSil
  22. Looks like you are an expert in this field, you really got some great points there, thanks.

    - Robson

    YanıtlaSil
  23. Thanks, Mr. or Mrs. Robson. Very kind of you.

    YanıtlaSil
  24. kar tanelerine zaten kar tanesi oldukları iin bayılıyordum ama bunlara muhteşem kar taneleri oldukları için bayıldım :)

    YanıtlaSil