Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

29 Aralık 2010 Çarşamba

TEŞEKKÜRLER

Leylak Dalı'cığımın yeni yıl kartı gönderme etkinliği doğrultusunda gelen kartlarımı görüyorsunuz:)))
Sevgili arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bazılarına henüz karşılık veremedim. Ancak onların güzel duygularının aynisini ben de hissediyorum. Şartlarım biraz zor, herşeyi bölük pörçük ve gecikmeli yapabiliyorum.
Hep Leylak'cığım mı sefalı kahveler içecek, bugün de ben içeyim dedim ama inanmazsınız gördüğünüz kahveyi buz gibi olmadan içemedim.  Sevgiler hepinize.

8 yorum:

  1. Happy Holidays!

    Sarbatori fericite !

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Nedret, ben seni emekli zannetmiştim.Desene emeklilik diye bir şey yok.Bu ne koşturma böyle.Benim kartımı aldın mı merak ettim Hiç bir bostta göremiyorum da...Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. aaa.gördüm gördüm dik duran kartı ben göndermiştim. Sahibine ulaştığına sevindim...

    YanıtlaSil
  4. Emekliyim Defneciğim. Ancak annem 82 yaşında, hem yürüyemiyor, hem de Alzheimer hastası. Geçen kıştan beri annemi ve babamı yanımıza aldık. Babamı Ağustos'ta kaybettik. Annem devamlı benden birşeyler istiyor. Otur-kalk durumundayım her daim. Bu elişlerini yapıyorum ama nasıl yapıyorum gel bana sor. Kendimle ilgili yaptığım tek işler onlar. Evin çoğu işini ihmal ederek yapıyorum. Allahtan çok anlayışlı destekçi bir kocam var.
    Kartını aldım, bak resimde en geri plandaki çam ağaçlı kart seninki. Çok teşekkür ederim. Çok naziksin. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Güzel oldu bu iş güzel, hep yapalım. Bir de posta iyi çalışsa:))

    YanıtlaSil
  6. Merhaba NEdret Hn.
    Kartımı görüyorum resimde :)
    Sizi bu etkinlik sayesinde tanıdığıma çok memnun oldum. Bloğunuz çok keyifli, izlemeye devam edeceğim.
    Sevgilerimle;
    zeynep

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler arkadaşlar.

    YanıtlaSil