Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

14 Ocak 2011 Cuma

''BİZİM ÇOCUKLAR'' YİNE GÖTÜRDÜLER ÖDÜLLERİ:)))

Oğlumdan yayınlama izni çıktı:)) Aralık ayında yapılan Kırmızı Bölgesel Reklam Ödülleri sahiplerini buldu. Oğlumun ajansı da bir dalda birincilik ödülü aldı. Her ajanstan ikişer kişinin katıldığı, hemen oracıkta, tören salonunda yapılan yarışmada da oğlum ve arkadaşı ikinci oldular. Ödülleri birer laptop. Peki ben bu akşam ne öğrendim? Laptop'a adres olarak Marmaris verilmiş. Yani oğlum ödülünü bana hediye etmiş. Kullandığım ve haşatını çıkarttığım bu laptopum da kızıma Tübitak bursuyla mastera gittiği Sorbon'da verilmişti.Kuzucuklarımızla iftihar ediyoruz:)) En mutlu anne, baba biziz:)))
 En soldaki minik kuzu bizim oğlumuz:))

18 yorum:

  1. Ne güzel duygular bunlar. Ablacım, Allah böyle güzel haberlerle donatsın ömrünüzü. Çok mutlu oldum hem oğlun adına, hem senin adına, hem de cici laptopun için:)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullanın hediyenizi ,allah mutluluğunuzu daim etsin..evlatlarınızın başarılarıyla gurur duyuyorsunuzdur, bend e o günleri görebilecekmiyim acaba ? İyi akşamlar

    YanıtlaSil
  3. Tebrikler Nedret hanım,insan gurur duyuyor,ALLAH yüzümüzü kara çıkarmasın,evlatlarımıza da hayırlar göstersin(amin).Laptopunu da güle güle kullan cnm..

    YanıtlaSil
  4. Ne mutlu sizlere.Başarılarının daim olmasını dilerim.

    YanıtlaSil
  5. En soldaki minik kuzu(!)yu ve böyle evlatlar yetiştirdiğin için seni kutluyorum Nedukcum. Daha nice başarılarına tanık ol inşalah. Çok sevgiler yolluyorum...
    Laptopunu da güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  6. Çok çok kutlarım oğlunuzu ve onu yetiştiren sizleri.Evlatlarımız bizim gurur kaynağımız,Allah yollarını açık etsin.Şansları ve sağlıkları daim olsun !

    YanıtlaSil
  7. Şimdiye kadar yaptığınız tasarımlarını izleyip beğeniyorduk. Meğerse en güzel eserlerinizi siz çocuklarınız olarak zaten ortaya koymuşsunuz.. Ne mutlu size.. Her zaman çocuklarınızın başarılarıyla gurur duymanız dileğiyle...Sevgiler,

    YanıtlaSil
  8. Çok duygulandım.Bir anne için ne büyük mutluluk çocuklarının başarısını görmek.Tebrik ederim.Laptop'un size hediye edilmesi de bonus'u olsa gerek:)

    YanıtlaSil
  9. ÇOK SEVİNDİM ABLACIM.MUTLU OLDUM SENİN ADINA .İYİ GÜNLERDE KULLAN LAPTOPU.

    YanıtlaSil
  10. Tebrik ederim canım.
    Hem çocuklarınızı,hem onları yetiştiren anne-babayı elbette.

    YanıtlaSil
  11. Ne kadar güzel.Vallaha okurken duygulandım.Ne mutlu size.Güle güle kullanın.Oğlunuzu ve arkadaşını da tebrik ediyorum.Hayırlı Cumalar...

    YanıtlaSil
  12. Tebrik ederim, ne mutlu size.. Allah bağışlasın, başarılarını daim etsin.

    YanıtlaSil
  13. Allah başarılarını daim etsin Nedret Ablacım.Annesini de düşünürmüş:)) Sende güle güle kullan yeni cicini.

    YanıtlaSil
  14. Süper maşallah nazar değmesin hiç birine, tebrik ediyorum hem sizi hem de oğlunuzu Nalan ablacım
    sevgiler

    YanıtlaSil
  15. İnsanın bu yaştan sonra içini sevinçle dolduran tek şey bu arkadaşlar. Allah herkesin evladını nazardan saklasın, benimkileri de.
    Güzel yorumlarınıza teşekkür ediyorum, dualarınıza ''amin, cümlemize'' diyorum.

    YanıtlaSil
  16. Sevgili Nedret hanım, Ne güzel bir mutluluk harkulade MAŞALLAH Allah nazarlardan saklasın evlatlarınızın başarıları daim olsun inşallah.

    İçiniz hep sevinçle dolsun :)

    Sevgiyle kalın....

    YanıtlaSil
  17. Allah ehr daim mutlu etsin sizi;)

    YanıtlaSil
  18. Nedretcim, oğullarının küçüklüklerinden beri gurur kaynağın olduğunu biryerlerden biliyordum zaten, ne mutlu sana, ne mutlu onlara, yetiştiren ve yetişenlere ne mutlu :)

    YanıtlaSil