Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

8 Ocak 2011 Cumartesi

MAVİ KAPAK KAMPANYASI

Gönderdiğimiz mavi kapaklarla tekerlekli sandalyeler alınmaya başlanmış. Minik bir kız çocuğunu sandalyede gösterdi Show TV. İnsan sandalyenin tamamını kendi almış kadar memnun oluyor.

2 yorum:

  1. çok haklısın canım benim evde ufak bir toplama merkezi vazifesini gördü bir ara:)) toplananları bir okula devrettik. işin güzel yanı İZMİR kampanyaya hala devam ediyor.

    diğer konu için arkadaşın blogunu tıklanınca gidilmiyor bağlantı yapmamışsın sanırım ben googledan arattım ziyaret edip okudum.
    ben de tam pasaj filan uğraşmayayım blogumdan kendimce duyurayım diyordum:))) yok anacım şans bende , bakalım arkadaşa not bıraktım blogdan kiişisel çabalarda buna dahilmi diye ne cevap gelecek.:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Bizde sevdik bu kampanyayı.Fethiye mavi kapaklarda Türkiye 2. si oldu :)

    YanıtlaSil