Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

14 Ocak 2011 Cuma

SOHBET

-Tarkan'ın Doğa Belgeselindeki seslendirmesini sevmedim. Pek tekdüze bir konuşması var.
-''118 80, 80, 80, seksen seksen'' dilime yapışıyor, sinir oluyorum.
   -Lahana dolması yaparken , lahananın içinden bir solucan, bir de sümüklü böcek çıktı. Ne zaman oluştular meçhul. Bitki büyürken oluşmuş olmalılar. Pazarda kimbilir ne kadar durdular ve benim buzdolabımda da iki gün yaşadılar. Gel de öldür. İtinayla kağıt peçeteye alıp bahçeye bıraktım. Ortam değiştiği için ölmemişlerdir inşallah.
   - Murat Bardakçı'ya gıcık oluyorum ama izlemekten de geri duramıyorum.. Kendimce ona misilleme yapıp tvnet'deki Tarih Atlası'nda Mustafa Armağan'ı dinliyorum. Muhteşem Yüzyıl'la ilgili zıt fikirler çok ilginç.
 -H ve Ğ harflerini söylemeden konuşan adam : Alirıza Demircan:)))
 -Hizbullahçılar imza atmak için geri dönmemişler. Dönmelerini mi bekliyordunuz geri zekalılar?
-Korkarım Paşa kedimizin bacağı kırıldı. İki gün önce fena dayak yemiş olarak geldi. Çizikler içinde, derileri yolunmuş, kan revan içinde. Baticon , Bepanten, tedavisini yaptık. Otur evinde dinlen değil mi? Yok. Hormonları zorluyor. Ciyak ciyak bağırıp bezdirince saldık çıktı yine. Bu sefer de sol ön ayağına basamaz halde geldi. Zaptedemiyoruz keratayı. O haliyle sıçraya sıçraya çkıyor hala. Ama şimdi veterinerin yolunu tutuyor. İlk defa veterinere gidiyor. Yolda kocama neler yapacak bakalım. Kutuya usluca girdi. Haydi hayırlısı.
   Geldi:))) Neyse ki kırık yokmuş. Bacağındaki boydan boya çizik iltihaplanıp apse yapmış. Acısından basamıyormuş meğer. Antibiyotik iğnesini olmuş. İki gün daha olacak. Tabii sokaklarda sürtmekten eve gelirse:)))

9 yorum:

  1. "Dönmelerini mi bekliyordunuz geri zekalılar?"
    süper bir cümle ,tebrik ederim :))
    Ödül için ayrıca tebrikler.. :)

    YanıtlaSil
  2. :)
    Gündem yorumu. Güzel olmuş. Hizbullahçılar kaçsın, diğerleri içerde kalsın zaten :)

    YanıtlaSil
  3. Nedret hanım ziyaretin için teşşekür ederim.Ben calışmalarımı evde yapıyorum allah nasip ederse dükkan ileride acacam.

    YanıtlaSil
  4. Sizinde işeriniz bir harika yaprak kolyeye bayıldım ellernize saglık bol satışlar

    YanıtlaSil
  5. geçmiş olsun nedukcuğum, her gittiğinde hırpalanıp döndüğüne göre bu gece gezmeleri pek hayırlı değil...Fena takmış kafayı desene:)

    YanıtlaSil
  6. Aaaa Paşa'ya çok üzüldüm.Geçmiş olsun.Yavrum apseden nasıl acı çekiyor kimbilir:(
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Paşa'nın eli ayağı olurum ben. Zamparalığın sonu budur diye bir eğitim seminerine tabii tutulmalı derhal Paşa bey yoksa onu Muhteşem Yüzyıl Harem setine gönderirim :D

    Oğlunu o kadar içten duygularımla kutluyorum ki o kadar olur yani, laptop jesti de çok hoş. Şimdi sıra kız da :)

    Ali İkizkaya abimin Murat Bardakçı'yı mat edişinden çok hoşlanmış idim :)

    O adamların yerinde olsam ben de imza atmaya gitmezdim; bu da demek oluyor ki geri zekalılar sıfatı doğrudur :D

    Lahana solican ve böcüsülerini içinde barındıran lahanalar koruma 6na alınmalı zira doğaya ait bir şeyler var içinde. Yani sevinmeliyiz lahanamızdan böcüsü ve solican çıktı diye :D

    118 80'e alternatif önerebilirim: Lassa lassaaaaa. Dene bak çok güzel :D

    Acem şiran makamından belgesel seslendirilmez, biri bunu Tarkan'a söylemeli..

    Sohbet için teşekkürler Nedret ablam.

    Not: Lütfen ama kedilerin kulağına üflenilmez!

    YanıtlaSil
  8. Bitkilerin içinden çıkan böceklere bende çok sinir oluyorum öldürmüyorum ama balkondan bahçeye salıveriyorum. Paşa.ya da çok geçmiş olsun yaramaz kedi :))

    YanıtlaSil
  9. canım iki gündür nette sorun var gelemedim sonbete bayıldım ortak düşüncelerimiz çok. ama simasız a hem güldüm hem üzüldüm otur işte evinde kedicik :)

    YanıtlaSil