Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

25 Şubat 2011 Cuma

İPLİK

 Son günlerde bu mekik oyası işine taktım biliyorsunuz. Ancak uygun ipi alamadığım için orlonları kullandığımı da yazmıştım. Bu işi öğrendiğim yabancı blogların bazıları kullandıkları iplerin resimlerini koyuyorlar. İki ayrı blogda bu resimleri görünce siz de görün istedim.İnsanın pek hoşuna gidiyor doğrusu:))

5 yorum:

  1. Vay bizim ipliklerin ünü yurtdışına taşmış demek, helal be:))

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Nedret Hanım,
    Eskiden ben de dantel örmeyi çok severdim, şimdi aklıma onları da yayınlamak geldi.. Sizin çalışmalarınızı ilgiyle izliyorum. Etsy deki vitrininizi inceledim, harikasınız... İçinizdeki üretme azmi hiç bitmesin, bize de ilham olsun :=)
    Sevgilerimi gönderiyorum size..

    YanıtlaSil
  3. Evet Leylak'cığım, babamın malıymış gibi koltuklarım kabardı:))
    Narsistanbul'cuğum, Etsy'deki ingilizcem nasıl ama?:)))

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler,sabah isim bulmakta zorlanmıştım,doğru ismi siz bulmuşsunuz:Boncuk Hanım...çok sevdim...

    YanıtlaSil
  5. mekik oyası için baya zor derdi annem...Ama eşarpların kenarında çok şık duruyor bence...Aklıma hep Fatma Giriğin oynadığı , köylü kadın tiplemesi gelir.Boş beşikteki oyalar süperdi...

    YanıtlaSil