Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

25 Şubat 2011 Cuma

KEDİ EVE YAKIŞIR (MİM)

Sevgili ''Evimi Seviyorum'' blogunun sahibi Colette beni can evimden vurdu. Herkese gönderilemeyecek ve benim de asla reddemeyeceğim bir mim hazırlamış. Kedicikler karşısında boynum kıldan ince:)) Buyrun, Önce bütün asaleti ve vakarı ile olgun ''Annecik'' huzurlarınızda.Artık kısır ve çoluk çocuk derdi olmadan ev kedisi olma yolunda hızla ilerliyor. Artık pek evden çıkmak istemiyor:  Kısırlaştıktan sonra göbüşler doldu, bana benzedi iyice:)))
 Ve Anneciğin sondan iki önceki doğumundan bizde kalan, evimizde büyüttüğü üç yavrudan biri olan ( diğer ikisi, Recep ve Paspas  giitiler ve dönmediler) belkide hayatta kalmış olan tek yavrusu Paşa. Paşa canım, hani şu sokak sereserisi, kız peşinde koşmaktan yorgun düşen Paşa. Onun bir normal, bir de fırtınada kaldıktan sonraki sırılsıklam resimlerini koyuyorum:))
Ve de şirinler şirinesi, akıllı, şirret, oyuncu, dişsiz, yumuşacık tüylü, poposunu kıvırttıra kıvırttıra yürüyen, yaşını asla bilemediğimiz bodur kedimiz Sîmâsız:))
Hepsi ellerinizi yalarlar ablaları, teyzeleri:))
Mim acemisiyim ya, durun bakalım kimleri seçeliim...
Acemi Bohçacı, Noyumberry ve ÖrgüÇantam'ı seçtim. Canları isterse sürdürsünler. İstemezse, ya da kimlerin ev hayvanı olduğunu bilemezlerse kendilerininkini yazıp bıraksınlar. İstemezlerse de hiç yazmasınlar. Teklif var, ısrar yok. Hepinize sevgiler.

10 yorum:

  1. Nedret Hanım, bunlar ne tatlı şeyler böyle. Annecik'in bakışları, Paşa'nın haylaz hali, Simasız'ın mutlu mutlu yatışı çooook tatlı. Allah hepsine sağlık versin. En başta da size tabii ki. Onları sevip yuvanızda yer verdiğiniz için en içten sevgilerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Canım kabul etmemmi sayfam emirlerine amade:)))))
    ojeli parmaklarda yollamış bende yazımı hazırlıyordum tam senin yorum geldi. sevgiler öpüyorum seide bu güzellikleride.

    YanıtlaSil
  3. canım benim.annecik,paşa,simasız çoook tatlı onları öpüyorum.benimde fıstıgım var.örgücantamda bana yollamış bende fıstıgımı ekliyecegim....
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. oyy oyyy:))mıncıklayanları çok olsun:))

    YanıtlaSil
  5. seve seve yazımı hazırlar hazırlamaz katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Annecik,benim çocukluk kedim Teko nun aynısı yahu.İçim bir hoş oldu.Benim içinde gıdısını kaşıyın Nedret Hanım. :((

    YanıtlaSil
  7. Onlarsız geçen zamanıma üzülüyorum.Bunların hepsi ayrı bir estetik ve asil duruyor.Resimler çok güzel.Öpüyorum gıdısından doya doya:)
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel bi canlı ile böylesine sağlam bağlar kurmak.Kıskanıyorum aslında ev de hayvan besleyen kankaları.Sevgiler ablacım :)

    YanıtlaSil
  9. canım benim çok şirin kedilerle oynamayı çok severim hele yumakları didik didik etmeleri yokmu ?sevgiler

    YanıtlaSil
  10. mim için teşekkürler:)bu kadar tatlı bir mim geri çevrilir mi?
    sizin kedilerin de maşallahı var uzun ömürler diliyorum..çok tatlılar:)
    bazen arsızlıklarına çok sinirlensemde git burdan diye kovsamda,gelip miyavlayınca yine dayanamıyorum..Şimdi de,havalar soğuk olduğu için balkonumda birde serçelere ekmek veriyorum..off off bu hayvancıklardan kurtuluş yok bize:D..Sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil