Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

22 Şubat 2011 Salı

SOKAK SERSERİSİ

İki gece ortalardan kaybolup,  tam ''artık dönmeyecek herhalde'' diye üzülmeye başladığımızda aç ve perişan halde geliyor. Bugün de yine öyle yaptı. Bir kap dolusu kuru mama, yarım kap yaş mama, 1 dilim peynir, bir avuç dolusu şamfıstığı yedikten sonra işte böyle bayıldı kaldı. Uzadı resmen. Geceyarısına yakın ciyak ciyak miyavlayıp çıkar yine.Dışarıda yemek bulabilse hiç dönmeyecek eminim. Çok merak ediyorum bunun kalbini çalan kızı. Bir parmak kamera bulsam asacağım boynuna:))
Hâle bakın pamuk gibi kedimiz nasıl yoluk ve pis. Aslında biz halı kullanmıyoruz. Bu kış annem üşümesin diye eski halılarımızdan birini serdik. Kedilere yaradı. Yola yola canını çıkartıyorlar. Neyse ki sırada daha çok halı var. Atar diğerini sereriz. Halısız ve perdesiz yaşamak ne rahat bilemezsiniz:))) İşler yarı yarıya azalıyor.

16 yorum:

  1. Ah bu kediler. Çok sevimli, çok sevecenler ama onlarla yaşamanın zorlukları da var. Yaramazın başına kötü şeyler gelmese bari. Anlattığınız durumlar doğalarında var.

    YanıtlaSil
  2. bu yaramaz bizimkine çok benziyor:)üstelik bizimki de kapının önünden hiç ayrılmazken son bir aydır yok olup duruyor:)önceleri anlayamıyordum ama senin yazılardan sonra çözdüm olayııı:)bizimki de kız peşinde koşuyor kesin:)bi de saldırgan oldu son zamanlarda .bi kaç gündür dudagım burnum ve parmaklarım çizik içinde:)seveyim derken heryanımı parçaladı azman:)

    YanıtlaSil
  3. eşya ne kadar azalırsa işlerde azalıyor dimi..biz bayanları en çokta bu ev işi yıpratıyor.. :))

    bu arada herkesi ve blog sahibesinide bloğuma beklerim..

    http://sutlugofret.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Yoo ablası, güzel huyları da vardır oğlumuzun. İstediğin kadar mıncıkla hiç tırnak çıkartmaz. Hele uyku mahmuruyken sırtüstü döne döne sevdirir kendini. Bayılır keyfinden:))

    YanıtlaSil
  5. Halısız ve perdesiz yaşama fikrine katılıyorum,kendimize daha çok zaman ayırmalıyız,eşyalara değil :)

    YanıtlaSil
  6. :::)))Artık yorgunluktan bir kaç gün uyur evde.Yaz mevsiminde bizde kaldırıyoruz evden.Diğer zamanlarda serili:)
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  7. canım yaa pestili çıkmış gibi uzanmış. maşallah üç günlük yemiş kerata. şu anda bu yorumu yazdığım anda bahçeden gelen miyavlama serenatları milleti uykudan kaldıracak düzeyde. BADEM de arada bir kaldırıyor kafayı bakınıyor yapçak bişey yok nasılsa deyip geri uyukluyor:))))

    YanıtlaSil
  8. aşk...
    hayvanlarında dengesini bozuyor:))

    YanıtlaSil
  9. Allahımm tipe bak :D Şapşal şey :DD

    YanıtlaSil
  10. :))) yatışını sevsinler:)kedilerin şamfıstığı yediğini bilmiyordum (gerçi patates ve nohut yediklerini de Tarçından öğrenmiştim:D )

    YanıtlaSil
  11. Halısız eve tamamda perdesiz ev her eve olmuyor ne yazıkki.Burnumun dibindeki apartmanlarla yaşıyorum. Keşke biraz uzak olsalar bende perdelerden kurtulsam.

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Nedret hanım, yedikten sönra vucudu esnetmesinide iyi biliyor çapkın pamuk :)) sizin işiniz çok Nedret hanım.

    Sevgiyle sağlıkla mutlu kalın...

    YanıtlaSil
  13. Yavrumm kuzum !O zalim kız hiç mi acımadı sana,böyle peşinde koşturuyor seni.
    Nedret hanımcığım sizi mimledim,bloğumu ziyaret ederseniz seviniriz ,sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. Ayy serserinin yatışına bak yaa :)) Yerim seni kuzum benimmm. Kıyamam kız peşinde koşmaktan helak olmuş yavrucak :)

    YanıtlaSil