Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

19 Nisan 2011 Salı

ÇUBUK BİLEKLİK (DENEME)

Banu'cuğumuzun bulduğu bir sitedeki bileziklerin yapılabilirliğini denedim. Sonuç ''eh işte''. Bir kere bulabildiğimiz en kalın çubuk, Adana Kebabı Çubuğu idi. Yeterince genişliği yok. Geniş olmayınca da süslenecek yeri dar oldu. Ayrıca tam istediğim düzgünlükte kıvıramadım. Bakalım, ziyan etmem, yaparım birşeyler bunlarla artık. Teşekkürler Banu'cuğum. Sen bul, biz deneyelim:)))

14 yorum:

  1. siz bunları süslemede birşeyler bulursunuz Nedret hanım.....
    sevğiler...

    YanıtlaSil
  2. kebap çubuğu bileklik için biraz büyük ama taç için daha iyi sanki.sence de yapılabilirmi.taç olabilecek gibiyse bende denemek isterim.
    her ne kadar beğenmedim desende kimbilir neler yaparsın bunlardan.sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Aaaa bende görmüştüm bunu.Denemedim,denemek istiyorum bende...Sen başarırsın ama...Her şeyde çok başarılısın çünkü.Kolay gelsin.Bir süsle görelim.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Ah geçenlerde ben de gördüm bunu. Kıvırma sorunu için aklıma birşey geldi. Islattığımız su kaynar su olsa ve hatta kıvrılsın diye içine yerleştirdiğimiz bardağın içine de kaynar su koysak nasıl olur acaba?
    Ay kusura bakmayın ben arasıra böyle zeka krizi geçiririm :)Böyle durumlar için doktor "aldırmayın, bırakın kendi haline geçer" diyor. Zararsızmış yani.

    YanıtlaSil
  5. Bayağı da olmuş, sen muhteşemsin :) Eczaneye dil çubuğu sorsana, olmadı sağlık ocağından rica et verirler, onşar daha geniş oluyor...

    YanıtlaSil
  6. eminim orijinalinden çok daha güzel süslemeler göreceğiz.

    YanıtlaSil
  7. Çok ilginçmiş nasıl büktünüz çubukları merak ettim?

    YanıtlaSil
  8. bende denicektim çubuk arıyordum demek ince oldu.
    siz bulusunuz dediğiniz gibi yapacak birşeyler bizde bakar öğreniriz:)

    YanıtlaSil
  9. helal olsun arkadaşıma ilk deneme yapılmış :))) bence güzelde olmuş. sağlık ocaklarınında özelliklede çocuk bölümünden bir hemşire mi ayarlasak ne:)))))))) çöpe atmayınn bize lazımmmm
    Nedretcim fimoyla süper görüntüler çıkacaktır eminim.
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  10. süslü hallerini de merak ettim eminim süper olur

    YanıtlaSil
  11. harika,vallahi helal ben de denemek isteyip elini süremeyenlerdenim:) Benim kaygım ıslatarak o şekli aldığı gibi yine terle suyla kolda da ıslanarak gevşeme yapar mı? Nedukcuğum 1 ytlcilerde kalınlar var gördüydünm istersen gönderirim alıp...

    YanıtlaSil
  12. Süslenmiş halini çok merak ediyorum senin yapacağını Nedret abla, yine ne güzellikler çıkaracaksın bakalım ortaya. (Dondurma çubukları da olur belki?)

    YanıtlaSil
  13. Teşekkürler arkadaşlar. Yine bol bol gaz vermişsiniz:)))

    YanıtlaSil
  14. Deneyeceklerim listesinde benim de.

    YanıtlaSil