Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

10 Nisan 2011 Pazar

DUVAR SÜSÜ NAZARLIK







Yeni bir model yaptım:)) Fotoğraflar kötü, farkındayım:(

12 yorum:

  1. ALLAH NAZARLARDAN SENİ KORUSUN ARKADAŞIM

    YanıtlaSil
  2. Valla diyecek bir şey bulamıyorum artık...
    Maşallah sana:)
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık harika olmuş canım.
    renkleri yerleştirmene bayılıyorum.
    Aynı bu boyda , kolay kilim desenleride çalışsana süper olur.

    YanıtlaSil
  4. çok harika.ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Yayınlanan yazıları okurken sona saklıyorum ki ayıla bayıla inceleyeyim diye:) (ama bir bakıyorum arada bir tane kaçmış, çok güzel olmuş o kirpi nazarlıktaki renklerin dağılımı sakla bence o da senin olsun bu kadar uğraşıyorsun bak bak için açılsın)
    Bu son yaptığının şekli şemalı pek albenili olmuş hem otantik hem kızılderili vari, lakin onlar nasıl duruyor öyle sırrını çözemedim arkalarındabir tabaka mı var. Allahım hangi dergileri yapıyorsun böyle ki renkler bu kadar güzel tunturuplu, ay diyorum 2 kıvırayım ben de heves alayım en azından ama katiyen olmaz böyle baştan belli...

    YanıtlaSil
  6. Eski Evim dergilerini kırpıyorum, pizzacı reklamları da güzel oluyor:))
    Ürünlerimi satan hanım otantik olsun dedi.Turistler değişik şeyler arıyorlarmış. Zemin; ham keçe kımaşım vardı, ondan kestim. Herşey olur, karton bile. Beğendiğine sevindim. Sevgiler.
    Bütün arkadaşlarıma teşekkürler:))

    YanıtlaSil
  7. çoookkkk ğüzelll.ellerinize sağlık..
    sevğiler....

    YanıtlaSil
  8. kağıt boncukları seviyorum, elinizde şekillenen güzellikleri de...

    YanıtlaSil
  9. emeklerinize sağlık herhalde çok zahmetli ve sabır gerektiren bir iş sabrınıza hayranım sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Bu model bence de çok otantik ve hoş durmuş..Ellerinize sağlık ...

    YanıtlaSil
  11. Valla Nedret Hanım ne desem bilmemki. Bu nazarlıklarınızın güzelliğine hiç laf yetmez. Ama asıl sabrınıza hayranım. Ben de kendimi sabırlı bilirim ama sizinki başka. Renk seç, düzgün kes, itina ile kıvır, dikkatle tutkalla, bekle kurusun, yine renk seç, tasarımını yap, fonunu hazırla, tertemiz yapıştır ve sanırım vernikle. Ay içim fena oldu. Üstelik bu benim anlayabildiğim. Kimbilir arada neler var daha. Düşünemiyorum kaç boncuk yaptınız böyle. Tekrar tekrar ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil