Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

10 Haziran 2011 Cuma

HURDALAR:)))

Yanık çaydanlık, döküm tabanlı tava ve aşınmış bir gümüş spatüla. Bakalım neler yapabileceğiz?

18 yorum:

  1. Bak yaa insanı nasıl merak ettiriyor :)) Yok yok iyi yapıyorsunuz şimdi bin türlü fikir gelecek, hiç birimiz tilkilerin kuyruklarını değdirmeyiz ki, düşün dur bundan şu olur bundan bu olur :) Kolay gelsin , bekliyoruz :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Kimbilir ne yapacaksın, meraktan öldürme bizi! Ayrıcana onlar hurda değil malzeme senin ellerinde:)) HAdi çaydanlık yanmış, gümüş kaplamanın da gümüşü eskimiş ama o döküm tavanın suçu ne, neden malzemelerin arasında bayağı yeni gözüküyor ne güzel yumurta kırılır onun içinde çızır çızır...

    YanıtlaSil
  3. Amman gözünüzde büyütmeyin:)) Çaydanlıkları saksı yapayım dedim, spatulayı ve tavayı da duvar süsü.
    Fiamma'cığım tava öyle ağır ki, hiç kullanamadım. Duvara bie nasıl asarım diye düşünüyorum. Çivi filan kaldırmaz, öyle ağır ufacık şey. Teyzemden kalma, yoksa almam ben öyle şeyler.

    YanıtlaSil
  4. güzel fikirlere gebe yine burası:))
    hayran hayran geriye dönük gezindim yine bu sayfada. gerçekten ellerine sağlk.
    Özellikle o mekik oyalı inci kolyeye bayıldım resmen. köpek tokalarıda hem gülümsetti hemde hayran bıraktı...

    YanıtlaSil
  5. bence çok güzel bir tasarım yaparsınız eminim. kolay gelsin =)

    YanıtlaSil
  6. hoş şeyler olacağı kesin. :)

    YanıtlaSil
  7. ne yapacagınıda yazmışsın Nederet hanım, merakla bekliyorum...bendede bir çaydanlık var bende saksı yapmayı düşünüyordum.maalasef hiçç vakit bulamıyorum:)))))

    YanıtlaSil
  8. hay Allah iyiliğini versin nedret ablacım.nasıl güldüm yorumunu okuyunca.hatta doyamadım tekrar tekrar okudum:)vay hain kedi yiycekmiş beni haberim yok:)ben yarın içini boşaltıp ondan bi çanta yapmaz mıyım:)))

    YanıtlaSil
  9. hah bu arada bu materyallerin çok güzel şeylere dönüşeceğinden eminim.merakla beklemedeyim:)çok selam.

    YanıtlaSil
  10. Nedretciğim yaa millet döküm tava yaptıracak yer arıyor sen o tavayı kullanmıyorsun, ayyy bir yanım main olmak istemiyor belli ki çok güzel bir şey çıkacak ortaya ama bir yanımda tavaya kıyamıyor:( Ne yaman çelişki!

    YanıtlaSil
  11. tavanının bu halide çok güzel bence az çok tahmin edebiliyorum cerceve olacak o yuvarlak kısmına saat gibi de yapabilirsin çaydanlıkta takıldım merakla bekliyorum bende diğer arkadaşlar gibi

    YanıtlaSil
  12. Bence siz bunlarla çok güzel şeyler yapabilirsiniz. Kolay gelsin bitince güzel yorumlarımızı yaparız.

    YanıtlaSil
  13. Ne çıkacak bunlardan merak ettim?...

    YanıtlaSil
  14. çatlıyorum meraktan kim bilir ne kadar güzel olacaklar yap da yayınla nedukum hadi hadi hadi hadi hadi hadi hadi hadi hadi hadi hadi hadi hadi hadi hadi...........

    YanıtlaSil
  15. Ucu de birbirinden alakasiz seyler. Ne cikicak merak ettim.

    YanıtlaSil