Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

31 Temmuz 2011 Pazar

AYAKKABI YENİLEME

    Bu kesler, hiç tarzı olmamasına rağmen, basiretinin bağlandığı bir anında oğlum tarafından satın alınmış ve asla giyilmemişler:)) Varlığını bile unutmuştu. ''Gelirken getir, bir hal çaresine bakalım'' demiştim. Eveet,oğluşkom tatile geldi. Maalesef sadece bir hafta:(   Ayakkabıları daha az dikkat çekici hâle getirmek için koyu kırmızıyla boyadım. Dışarıda, gezmelerde, henüz görmedi. Yine de beğenmezse, yaşasın siyah kumaş boyası:)))
    Fiamma Hanım, Nihal Hanım, buyrun. Ucundan da olsa ayakkabı işine bulaştım işte:)))

11 yorum:

  1. anneeeee diye yüksek bir beğeni sesi gelecektir eminim.
    ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. VALLA GÜZEL OLMUŞ BENİMDE VARDI EVDE DÖNÜNCE DEĞİŞTİREYİM RENGİNİ SAĞOLASIN ARKADAŞIM

    YanıtlaSil
  3. Olmadı Nedret Hanımcığım:(, Nihal Hanım ne der bilmiyorum ama ben ilk defa eh oldu ama olmadı diyorum:))Kolaya kaçmışsınız bence kareleri kırmızıya boyamakla şöyle sökmek falan olmalı bulaşma olması için:)Madem sökme kesme ayırma işlemini yapmıyorsunuz tamamını önce siyaha boyayın (ki terle ayağa veya çoraba çıkar mı bilemeyeceğim, oğluş kızmasın hepimize:) ) sonra üzerine beyaz veya herhangi bir renkle oğlunuzun sevebileceği dövme deseni falan çalışın.Bunca zaman giymemiş madem oğluş, o hamarat elleriniz biraz daha değsin bir kıymete binsin değil mi ama? Ayyy eski bir terlik fırlatacak gibi bir halin var şimdi kafama onu da yenile deyip hemen kaçıyorum:)) Bu arada oğluşun hoşgeldi Nedretciğim, güzel günler geçirin inşallah hep birlikte.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler arkadaşlar:))
    Fiamma'cığım, hiç terlik filan atmam:)) Beğenmezse benim de aklımdan geçen o:)) İçinde bir kat astar var boyayı altına vermez inşallah diye ona güveniyorum. İlle beni çok çalıştıracaksın:)))

    YanıtlaSil
  5. Annenin yaptığı şey beğenilmez mi hiç aşkolsun, bi beğenmesin hepimiz kınarız onu burdan haberi ola, benim annem bana gelince sehpamın yerini değiştirse bile beğeniyorum :)) Çok güzel olmuş renk, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık nedret abla böylede eski halinden çok daha güzel,sana ve ailene hayırlı ramazanlar diliyorum sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Süpersin!
    Hayırlı Ramazanlar:)

    YanıtlaSil
  8. Valla Nedret'cim, Fiamma haklı :)
    Yani bi daha, bi daha, bi daha. :)))

    YanıtlaSil
  9. Oglus gule gule kullansin harika olmus.

    YanıtlaSil
  10. bence hiç de fana görünmüyor.. belki yapılabilecek çok şey vardır ama bence bu kadarı da yeterli..ellerinize sağlık oğlunuz iyi günlerde giysin inşallah..

    YanıtlaSil
  11. Sağol Hatice'ciğim. Oğlum da eğendi ve giydi. Ama ayağını vurdu. Kalıba koyduk şimdi. İnşallah düzelir de uğraştığıma değer:)

    YanıtlaSil