Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

21 Temmuz 2011 Perşembe

BEN BUGÜN TATİL YAPTIM:))

   Bugün ben tatil yaptım. 35 yıl önce üniversite bittiğinde ayrıldığımız ve bir daha hiç haberleşemediğimiz  ama sonra Facebook sayesinde birbirimizi bulduğumuz arkadaşımla görüşmek üzere Selimiye'ye gittik.
  Ne kadar mutlu oldum anlatamam.  Hiç ayrılmamış gibi geçen 35 yılı bir çırpıda silivermek, sanki dünden devam edermiş gibi sohbete dalıvermek ne kadar güzel. Doyulmuyor tabii... Biz de doymadık. Bir daha görüşmek kısmet olur mu? Kimbilir? Olur inşallah.
''Filiz Gibi Kızlardık'' ve ''Mutfak Duvar Süsü'' nü onun için hazırlamıştım. Çam sakızı, çoban armağanı.
Vakti zamanında filiz gibi kızlardık, şimdi fıstık gibi olduk:)))
Ben de deniz mevsimini açmış oldum sayesinde:))

22 yorum:

  1. Ne güzel değil mi yıllar sonra buluşmak, konuşacak ne çok şey oluyor ve ne gariptir sanki onca yıl hiç ayrı kalmamış gibi bıraktığın yerden devam etme duygusu:)

    YanıtlaSil
  2. ne kadar da güzel olmuş:))

    YanıtlaSil
  3. ah ne güzel,senin adına cok mutlu olduk nedret abla, sevgiler

    YanıtlaSil
  4. ne mutlu size... devamını diliyorum...çok çok... :)

    YanıtlaSil
  5. Oooh sefanız olsun. İmrendim.
    Ayrıca "şişmanım, şişmanım" deyip duruyorsun, kendine haksızlık ediyormuşsun da haberimiz yokmuş.

    YanıtlaSil
  6. Keşke daha uzun birlikte olabilseydik ama buna da şükür:))
    Sağol Nihal'ciğim ama şişmanım işte:)) Resmen ve alenen:))

    YanıtlaSil
  7. BEKLE BENİ SELİMİYE 4 GÜN SONRA ORALARDAYIM AH EFKARLANDIM RESİMLERE BAKINCA NE GÜZEL ESKİ ARKADAŞLARLA BIRAKTIĞIN YERDEN BAŞLAYABİLMEK.

    YanıtlaSil
  8. canım ne güzel kareler harika geçmiş belli az öncede Banunun sayfasındaydım orda da bir buluşma yapılmış. güzellikleriniz daim olsun.
    cicine bayıldım çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  9. En sevdiğim yerlerden biri Selimiye inşallah bu senede gelirim..Eski arkadaşlıklar kalmadı artık, hayat mücadelesi, koşuşturma,çocuklar, artık gençler daha hırslı, benimde eskimeyen dostlarım vardır fırsat buldukça ararım, buluşuruz, hep eskiyi anarız sizde öylemisiniz gelecek çok konuşulmaz...

    YanıtlaSil
  10. Yıllar sonra bulmak eski dostları ve kaldığı yerden devam etmesi dostluğun öyle özel bir duygu ki.
    Ne iyi yapmışsınız.
    Sevgiler Nedret Hanım:))

    YanıtlaSil
  11. muhabbetiniz bol olsun ,ne güzeldir eski dostlarla bir araya gelmek...daim olur inşallah....

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Nedret hanım,siz bu tatili fazlasıyla hakettiniz. Dostlarınız ve size uzun sağlıklı yıllarda yeniden kavuşmalar buluşmalar dilerim. Bu arada Selimiye benim rahmetli babamın memleketidir. Özeldir benim için yani :)

    YanıtlaSil
  13. Selimiye çok güzel ve henüz bâkir sayılır. Ancak tekneler çoğalmış. Sintine boşaltıyorlar herhalde. Koy da kapalı ve kokuyordu ortalık biraz. Marmaris'te de turist artınca kötü kokular başlıyor. Kanalizasyon kaldırmıyor mu nedir. Çok kötü oluyor:(

    YanıtlaSil
  14. Asalete bak be, hükümet gibi kadınsın abla .)

    YanıtlaSil
  15. Ay ne hükümeti Eda'cık. Tombul diyeceksin, tombul:)))

    YanıtlaSil
  16. sefanız olsun Nedret Ablacığım, muhteşemsiniz ikinizde, öpüyorum

    YanıtlaSil
  17. Ah ne iyi etmişsiniz Netret hanımcım. Adınıza sevindim:) inşallah tekrarı gelir de o güzel günlerinizi yad edersiniz. Ayrıca şiman falan değisiniz, şişmanım diye yerinmeyiniz sağlıklıyım diye seviniz derim:)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  18. Eski dostluklar hiç bitmiyor değil mi? Kaldığı yerden devam ediyor. Ayrıca yine "Filiz gibi kızlar"sınız.

    YanıtlaSil
  19. Her kilo yakışır benim yüreği güzel arkadaşıma, çoook sevindim sizler adına böyle doya doya bir gün geçirdiğiniz için Nedretciğim. İnsallah bu kaadr uzun aralar vermezsiniz bir daha, nice 35 yıllara inşallah. Ayağın suya deymiş yaa o ayrı bir sevinç oldu bana Marmariste yaşıyorum diyebilirsin artık rahatlıkla.

    YanıtlaSil
  20. Ne iyi yapmissiniz! Eski dostlar gibisi var mi? Bu facebook olmasa napicakmisiz. Ben de butun ilkokul arkadasarimi, ogretmenim dahil faceook sayesinde buldum! Keyfiniz bol olsun. Hala filizsiniz bence:)

    YanıtlaSil
  21. ablacım ben sizi uzun zamandır takip ediyorum , ama izleyici kısmındaki sorunlar yüzünden takibe alamamıştım nasip bugüneymiş yaptıklarınız harika,ellerinize sağlık..Ayrıca uzun yıllar süren dostluklara hayranım 35 yıl dile kolay ne mutlu size .. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  22. Sen her halinle fıstıksın, güzel ablam benim...

    YanıtlaSil