Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

19 Ağustos 2011 Cuma

PARLATTIM:)


8 yorum:

  1. Blog girişindeki yazın yine güldürdü beni: Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur. Allahta seni güldürsün Nedretciğim, az bile yazmışsın. Neyse dönelim biz konumuza hani senin şu origamine ilk baktığımdan beri aklımdan şöyle lame veya dore ile beyaz veya siyah nasıl olurdu diye geçti geçti geldi, verdiğin önerge ile google a sorduğumda karşıma ona yakın görüntüler çıktı. Kafamda başka şimiekte çaktı deri ile yapıla nasıl olur acep diye. Bana yapımı uğraştırıcı göründü ama bir daha denersen deri ile yapsana, gümüş, soft pembe gibi iki renk.
    Ayyy ne çok yazdım gene:))

    YanıtlaSil
  2. Olur tabii Fiamma'cığım. Ancak elimde origami kağıtları var, 15x15 cm. Katlayıp kesmesi kolay. Deri işi zor katlandığında öylece durması lâzım. Google'dan ''Çöp madam'' yaz da bak bir. Becerebilirsem deneyeceğim:))

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş. Ben de bakır renkli mermerimsi bir desenle hayal ettim.

    YanıtlaSil
  4. Blogunuzda saatlerimi harcadım desem yeri var :) Çok harikalar tebrik ederim takipçinizim :)

    YanıtlaSil
  5. Çok sevdim Nedret Hanım. Dahası heveslendim. Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  6. Herkes bir şey söylemiş bende söyleyeyim bari kusur kalmayayım önce cila güzel olmuş onu belirteyim .Origami bidiğimiz gibi kağıttan oluyor ama sert kumaşlardan olurmu diye kafama takılmadı değil .

    YanıtlaSil
  7. cilalanınca harika durmuş.ellerinize sağlık.ne beceriklisiniz...

    YanıtlaSil