Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

18 Ağustos 2011 Perşembe

ORİGAMİ BİLEKLİKLER



17 yorum:

  1. Nereden aklına gelir bu şirinlikler bilmem ki?

    YanıtlaSil
  2. nedret hanımcım ne kadar hoşolmuş..bence cilada süreseniz uzun ömürlü olur..ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  3. Telşekkürler arkadaşlar. Deneyeceğim Şehnaz'cığım:)

    YanıtlaSil
  4. Tam ben diyecektim Tülin demiş, yarabbim nerden aklına geliyor, rüyana mı giriyor böyle yeni şeyler. Zor görünüyor yanılıyor muyum? Yapım aşamalarını resimlesende biz de denesek ya can. Bir bulaşmadığım origami kalmıştı değil mi?

    YanıtlaSil
  5. Yok be şekerim.Nette gezerken rastladım. ''A kolaymış'' diye giriştim ama epey oyaladı. Google'da ''How to make origami brackelet'' yazınca çıkıyor. Oradan öğrendim. İlkini baka baka yaparken ezberlemişim. İkinci daha kolay oldu:))

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar şirin görünüyorlar. :) Ellerinize sağlık.

    El atmadığınız hangi dal kaldı acaba? :)

    YanıtlaSil
  7. teşekkürler nedret abla, kızımla birlikte yapabileceğimiz güzel bir etkinlik olsu bize...

    YanıtlaSil
  8. Bir daha yaptığım elişlerini bloguma kasıla kasıla koymayacağım canım benim harikalar yaratıyorsun .Obeceri bizim buralardan da geçermi acaba:)

    YanıtlaSil
  9. oo çok hoş olmuşlar.ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  10. Çok tatlı olmuşlar Nedret'ciğim ellerine sağlık.Senden görüp hevesleniyorum ama sendeki sabır bende yok :))Birkaç kusudama çiçek yaptım daral geldi,birde kağıt işlerini severim güya ! Bu güzel bileklikler çöp madam işi çantaları hatırlattı.O tekniği taa çocukluğumdan bilirim.Renkli şeker kağıtları ile yüzük,bilezik yapardık sende bilirsin,zevkl bir iştir.Bir ara epeyce yapmıştım sonra bir baktım çöp madam güzel bir proje haline getirmiş :)

    YanıtlaSil
  11. Teşekkürler arkadaşlar:)
    Gülden'ciğim bu çöp madamdan az birşey farklı. Ondan da bilezik yapayım diyorum. O daha kolay. Etsy'de bile satıyorlar o çantalardan.

    YanıtlaSil
  12. Çok zarif...tam nasıl yapılacağını gösterseydin keşke diyecektim ..nerden ulaşacağımızı yazmışsın yorumlarda farkettim....öpüyorum sizi.

    YanıtlaSil
  13. ellerine sağlık canım harika görünüyor vernikle sertleşirse daha kalıcı olur sanırım.

    YanıtlaSil
  14. Çok değişik ve modernler. İkisi bir arada takılınca çok daha güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  15. çok beğendim bunları ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil