Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

15 Eylül 2011 Perşembe

MERAKLISINA

Blogunu devamlı izlediğim, kendisinden çok şey öğrendiğim, sorularıma sabırla cevap veren Digna Fişekçi Hanım, kitabını satışa sunmuş. Sitesinde görür görmez sipariş verdim ve dün geldi. Son derece kaliteli kağıda hazırlanmış, kısa ve öz bir anlatımı olan, bol resimli enfes bir kitap. Çok beğendim. İdefix ve Pasaj'dan temin edebilirsiniz. İdefix'de şu anda tanıtım fiyatı ile satılıyor. Kaçırmayın derim.
Kitabın içinden de resim çekmiştim ancak blogger gene bir hoş bugün. Düz resimleri yan çıkartıyor:))) Boynunuza acıdım, yayınlamadım:)))

8 yorum:

  1. teşekkürler Nedret hanım, sipariş vereyim ben de:)

    YanıtlaSil
  2. valla deminden beri bilgisayara bkmaktan boynum ağrıyordu zaten:))paylaşım için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler.. Ben de alacağım.

    YanıtlaSil
  4. Şu blog olayı harika ya arkadaşlarımızdan neler öğreniyoruz .Dün yarım saat yaptığın işin iğnesini aradım buldum.Bugün bu keçe yarın başka bir paylaşım harika teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  5. hiç keçeyle çalışmadım ama elime aldığımda mutlaka böyle rehber bir kitaba ihtiyaç duyacağım...
    teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  6. Paylaşım için çok teşekkürler! Bu kitap çok ilgimi çekti!

    YanıtlaSil
  7. güzel paylaşımınız için teşekkürler...

    YanıtlaSil