Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

26 Eylül 2011 Pazartesi

TAŞ KOLYE (SATILDI)

Güzel Marmaris'imizin kıyılarında, milyonlarca yılda aşınarak bu güzel hâle gelmiş olan, elmaslardan hiçbir eksiği olmayan bu değerli taşla yapmış olduğum kolyeyi beğenilerinize sunuyorum:)))




30 yorum:

  1. öyle güzel bir rengi var ki...sıradan bir taş olduğuna inanmak zor:)

    YanıtlaSil
  2. Nedret hanım taş da güzel ama siz onu sanat eseri haline getirmişsiniz, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Segii Nedret hanım merhaba :) elerinize emeğinize sağlık harika görünüyor.Her zaman ki gibi mükemmel olmuş.

    Sevgiyle sağıkla mutlu kalın...

    YanıtlaSil
  4. Çok zarif duruyor, ellerine sağlıkk:)

    YanıtlaSil
  5. bayıldım, harika olmuş, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Nedret hanım, mevki değişikliği oldu :) aynı yerde ikahmet ediyoruz.

    İzmit/İstanbul arasında gidip geliyorum. Annemin 18 yıldır emek vererek büyüttüğü Belkıs Annemin Mantısı ile ilgileniyorum. Kendisi işlere yetişemiyor. Bu yaz artık işlerin başına geçmemi istedi Yorucu ancak bir o kadar zevkli. Ticareti öğrenmeye çalışıyorum.

    Sevgiyle sağıkla mutlu kalın görüşmek üzere.....

    YanıtlaSil
  7. Çok otantik olmuş ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  8. Denizde yerde taşlara bakarken acaba güzel düzenlilerden alsamda Mevdoş arkadaşımız gibi yüzük aparatınamı cam yerine taşmı koysam diye düşünmüştüm.

    Bugünde sizin kolyede taşı görünce çok hoşuma gitti. ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  9. EMEK BİR ŞEYİ OLDUĞUNDAN DAHA DEĞERLİ KILABİLİYOR BÖYLE.

    YanıtlaSil
  10. Taş kulübüne hoş geldin arkadaşım eline sağlık çok güzel olmuş bana gönderdiğin sayfada vardı birebir olmuş bir ara bende yapacağım .Senin gibi yapamam da ama deneyeceğim ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  11. Sonunda taşı da mı deldin can:)) VAllahi burdan öyle görünüyor sanki taşın kenarına oya geçmişsin gibi durmuş.Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  12. Teşekkürler arkadaşlar. Vallahi henüz taşı delemedim Fiamma'cığım. Taşa salıncak yaptım sadece:))
    Mevdoş'cuğum, sana resim bulurken açtım bu işi başıma zaten. ''Benim de taşlarım vardı biryerlerde'' diye eşindim biraz, varmış tabii, olmaz mı? Bir de yüzük taşı cilaladım, bakalım nasıl olacak:))

    YanıtlaSil
  13. Nedret hanımcım Alanay bana yorum bırakmış sizin blog virüs uyarısı yapıyormuş o yüzden giremiyorum dedi banada aynı şey oldu ben Fikirlopedimi blog listemden çıkardım birde bazı yabancı blogları çıkardım izlediğiniz bloglara baktım zararlılar gözükmüyor umarım çabuk geçer sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  14. Meral hanım'cığım teşekkürler. Hayriye Hanım da uyardı. ''Madam Katia'' blogunu sildim. Alanay'a da uğradım yorum bıraktım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  15. ben de tüm gün blogunuza giremedim:( neyse ki düzelmiş...
    yaptığınız kolyeyi çok beğendim... değişik bir tasarım olmuş... ellerinize ve fikrinize sağlık...
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  16. aaa yaşasın artık gelebiliyorum bloğuna:)canım sıkılıyordu.internette inanılmaz virüs var arkadaşlar haberiniz olsun.
    nedret hanımcım bu kolyede bir öneki posttaki kolyede müthiş.ama taşlı olan ayrıca beğenimi topladı.doğal malzemelerden yapılınca bayılıyorum.çok güzel olmuş.ellerin dert görmesin.
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  17. bu arada yazmayı unutuyorum hep..yeni ve ikinci bir blog açmıştım özellikle bu sayfasına bakın bakalım sizin için ne var* sevgiler....
    http://duyangelsin.blogspot.com/2011/09/muhtesem-nazarlik-ve-ayna-tasarimlari.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+DuyanGelsinBuradaNeVar+%28duyan+gelsin+burada+ne+var+%3F%29

    YanıtlaSil
  18. Hah Alanay'cığım:)) Madam Katia'yı silmek zorunda kaldım. Ondan oluyormuş.
    Taş kolyemi beğendiğine sevindim. Gördüğün gibi hep ucuz veya bedava malzemelerle işlerimi yapıyorum hep:)) Taş ossuun, iplik ossuun:)))

    YanıtlaSil
  19. bu ne taşı diye yazsan bir yığın fikir atardık ortaya:))) süper görünüyor ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  20. Çok zarif olmuş her deniz kıyısından minik taş toplarım daha irisine bakmalı eline sağlık.

    YanıtlaSil
  21. Taş elinde can bulmuş canım :) Çok güzel ellerine sağlık.Bu tatting işini bende deneyeyim dedim,çok zevkli geldi.Fakat kafam bir türlü basmıyor,tek bir örnek dışında birşey yapamadım.Şöyle kafamın çalışacağı başka bahara bıraktım şimdilik.Öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
  22. ... ellerine saglik hos görünüyor . benim bi tatilden kalma hatira tasim vardi deniz kenarinda bulmustum benbeyazdi böyle birsey yapabilsem cok yakisirdi :) ama malesef o kadar becerim yok :))
    saygilarimla Hatice

    YanıtlaSil
  23. nasılda güzel olmuş taş dan ziyadae çok şık olmuş elleirnize sağlık

    YanıtlaSil
  24. Nedret hanım, ellerinize sağlık, çook güzel, bence de hiç farkı yok bu taşların elmastan:) topladım ben de biiir sürü, şimdi kolye için taşı delmeye çalışıyorum, bakalım başarabilirsem:)

    YanıtlaSil
  25. Hmmm,taşlı hali çok güzel ve otantik olmuş ellerinize emeğinize sağlık =)
    Selamlar...

    YanıtlaSil
  26. İşte allahın taşı ve bir parça iplik Nedret Hanım adındaki marifet perisinin eline düşerse böyle sınıf atlar. Şanslı taş.

    YanıtlaSil
  27. Harika Nedret Hanım!
    Bizim evde de yaz tatilinden getirdiğimiz taşlar mevcut ama böyle yetenek bende yok ne yazık ki...

    YanıtlaSil
  28. Kesinlikle haklısın,o da taş bu da.Bana sorarsan seninki daha değerli ve orjinal

    YanıtlaSil
  29. Nedret hn, taş çevresine tatting yapmayı ogreten bir link biliyorsanız bana yazar mısınız. Nicedir istediğim bir teknik bu. Sevgiler

    YanıtlaSil