Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

25 Kasım 2011 Cuma

GÜNÜN ÖZETİ

     Bugün pazarımızın medya ile tanışma günüydü. Fotoğraflardan izleyeceğiniz gibi izdiham vardı:)) Yerel yöneticilerimiz açılışımızı yaptılar. Armutalan Belediye Başkanımız ve eşleri faaliyetimizi basın ve TV kanalları ile  halkımıza ilan ettiler. Bereketli bir gündü.Ancak herkes ikinci el pazarı diye şartlanmış, birinci ellerimize pek yüz vermediler.Bu demektir ki dolaplar kısa zamanda boşalacak. Tabak çanak pazara yığılacak:)) Birinci eller için turistlerin gelmesi beklenecek:))) Bu arada puaçalar, kekler, mercimekli köfteler, börekler gırla gitti. Hanımlar mis gibi yapıp getirmişler. ''Satamazsak'' diye hayıflanıyorlardı. Akşam üzeri kırıntısı kalmadı. Pek lezizdiler doğrusu:))
En iyi müşteri. Hepimizden birşeyler aldı. Saatlerce seçti, denedi, elini kolunu doldurup gitti.Sanırım alışveriş hastası. Her hafta gelmesini bekliyoruz:))
Bir grup yerli yabancı. Burada bu tür insanlardan çok var. Maalesef pazarlık yapmayı öğrenmişler:))
Belediye Başkanımız Muhammet Ünlü ve Eşleri Şennur Ünlü.
Yerel medyamız.
Kent konseyi üyelerimiz.
Veee... Cânım yiyecekleri yapan hanımlar:))   Yorgun ve mutluyum:))

16 yorum:

  1. Tası tarağı toplayıp marmarisemi taşınsak ne yapsak:)) en iyi müşteri kısmı çok hoşuma gitti:)) ne güzel hem satış yap hem eğlen senin adına çok sevindim Nedret ablacığım kolay gelsin canım:))

    YanıtlaSil
  2. Hava ne güzel pırıl pırıl.Satışlarda iyi olmuş sevindim canım .

    YanıtlaSil
  3. ooh afiyet hayırlı olsun bol kazançlı olsun inş..

    YanıtlaSil
  4. Yorucu ama keyifli bir gün gecirmissiniz, tatli yorgunluk...
    Bereketli olsun pazarlariniz. :)

    YanıtlaSil
  5. Kolay gelsin, hep böyle şen olsun pazarınız... elişlerinin yanına bir kaç leziz mama da sıkıştırın en iyisi... malum ürün tercihleri bazen rağbete göre değişkenlik gösterebiliyor... kırık yıl düşünsem hep kutu kaplayacağım aklıma gelmezdi... ama öyle beğenildi ki... satış portföyünü beğenilere göre şekillendirmek durumunda kalıyor insan ister istemez.

    YanıtlaSil
  6. offffff çok özledim o pazarları nedret abla hayırlı bereketli kazançlarınız olsun :)))

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel Nedret ablacım,keşke bizim buralarda da böyle etkinlikler olsa..
    İstanbul'da,"Feriköy'de bir pazar" adlı yerde kardeşimle beraber stand açmıştık,ama rağbet hep ikinci ellere ve antika tezgahlarınaydı..dediğin gibi dolapları boşaltmak lazım:))
    sevgiler bol satışlar.

    YanıtlaSil
  8. harikasınız..gurur duyduk mutlu olduk szin adınıza...bol bol kazançlar dileriz...sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Haftaya Nedretciğim kek çörek yapıp gönderelim, benim kurabiyeler 1 ay bayatlamıyor:)) Vallahi biz Türk insanı her yerde karnını doyuracak bir yer buluruz iyi de oluyor hem orada çalışanlar içinde bütün gün atıştır dur.
    Günün güzel geçmiş satışın bol olmuş daha ne olsun değil mi? Ahh zamanlama biraz kışa gelmeseydi ne iyi olurdu can ama yavaş yavaş oturacaktır eminim. Önümüz yılbaşı bence yerli turistler birbirlerini teşvik ederler.

    YanıtlaSil
  10. Nedret ablam; sen o pazarın vazgeçilmezi ve aranan insanı olursun. Umarım hiç dinlenemezsin o pazarda :P (yani öyle bir kalabalık olsun ki)
    KLolay gelsin, iyi ve bereketli satışlar olsun ablam..

    YanıtlaSil
  11. Ay bu iş çok eğlenceli görünüyor, keşke burada da olsa ben de pazarcı olsaaam :)

    YanıtlaSil
  12. canım güneşli ve güzel bir gün olmuş. O elini kolunu dolduran hanımı ve onun tüm arkadaşlarını da bir sonrakinde görmeniz dileğiyle:)

    YanıtlaSil
  13. Pazarınız hayırlı olsun cnm,rabbim hayırlı bereketli kazançlar nasip etsin,bu arada eldivenlere bayıldım:))güle güle kullanın sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. Dün gece yazı yazarsın dye epeyce bekledim, bu gün de ancak oturdum. Gördüm ki geç kalmışım pazar kapanmış.
    Daha çok ayrıntı bekliyor seninle beraber pazarda gezmek istiyoruzzzzz

    YanıtlaSil
  15. ay ne güzel yapmışsınız.bizim buralarda da olsa keşke.ben böyle pazarları çok severim.kolay gelsin,hayırlı işler.

    YanıtlaSil