Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

17 Kasım 2011 Perşembe

SENİ SEVİYORUM NALAN'CIĞIM:)))

Sevgili arkadaşım Nalan'cığım beni yine mahçup etti. Bana bu güzelleri göndermiş:))) Artık el işi yaparken iplikler üzerime yapışmayacak. Pazarda çalışırken ellerim üşümesin diye moher eldivenler de örmüş. Delikli göründüğüne bakmayın sıcacık tutuyor. Beğendiyseniz sizler de edinebilirsiniz. nalanguler@gmail.com dan iletişime geçebilir, nalanevi.blogspot.com dan ürünlerini görebilirsiniz.  Unutmadan, teşekkürler kocacığım:)))


23 yorum:

  1. Güle güle kullan cancağızım. Sen çok oturup kalkmak zorundasın eteğindekiler dökülmesin dedim. Severek kullanırsan ne mutlu bana.

    YanıtlaSil
  2. nalan hanımın ellerine sağlık çok güzeller. Mankene de teşekkür edeyim ayıp olmasın bizler için poz vermiş sağolsun.

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzelll:)Nalan hanımın ellerine emeklerine sağlık,sende güzel günlerde kullan Nedret ablacım şans getirsin:) Mankenede evet ayıp olmasın teşekkürler(azcık güldüm))

    YanıtlaSil
  4. Nalan'cığım ellerine sağlık.
    Nedret'ciğim güle güle kullan.
    Benim atladığım bir yazın mı var pazarla ilgili?

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan Nedretciğim, iyi günlerde kırpıkların toplansın önlüğünün cebine:)) 3. kıvrımı anlamadım mini nasıl oluyor diye, dur gidip onu da Nalanıma sorayım:)) Yarın pazar değil mi ? akşamı dört göz bekliyor olacağım burada. EE bana haber 2 elden gelecek bu defa:))

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel ve işlevsel. İyi günlerde, nice çalışmalarda kullanın inşallah.
    Eldivenlere ise bayıldım:)
    Sevgili Nalan Hanım'ın ellerine ve güzel yüreğine sağlık.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  7. guzel gunlerde,neseyle kullanin
    sevgiler

    YanıtlaSil
  8. güzel günlerde kullanın... çok hoşlar.

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler arkadaşlar. Mankenim beni hiç kırmaz:)) Eski blok arkadaşlarım onun taç mankenliği bile yaptığını bilirler:)))
    Nihal'ciğim,yarın pazarcı esnafı oluyorum. Buradaki kadın platformları bir araya gelip, 2.el satış pazarı kurdular. Bizler el işlerimizi de, evdeki fazlalıklarımızı da satabileceğiz. Yarın pek birşey olacağını sanmıyorum. Ancak yerimizi filan öğrenir biraz oyalanır döneriz. Havalar bayağı serinledi. Çok duramam, üşürüm ben:)) Çok heyecanlıyım. İlk defa böyle bir işe kalkışıyorum.Yusuf yusuf:)))

    YanıtlaSil
  10. Ay Nedret'ciğim ne kadar güzel bir haber bu. Çok imrendim. Şimdi anladım yüzük kutusunu filaaan :))
    Yarın akşamı heyecanla bekliyorum, anlatırsın değil mi? Böyle yararlı, medeni işler yapılabilen bir yerde olduğun için ne kadar şanslısın.
    Allah kısmet ederse 1-2 yıl sonra şu İstanbul'dan uzaklaşmak istiyoruz. Hep hayalimde sahilde, insanların birlikte güzel işler yaptıkları bir yer var. Bakarsın sizin oralara geliriz :)
    Başarılar başarıla başarılar ve de bol keyifler diliyorum.

    YanıtlaSil
  11. Teşekkür ederim Nihal'ciğim. İnşallah buraya gelirsiniz:))Bu işte beni en çok haftada bir de olsa dışarıya çıkabilecek olmam memnun ediyor. Kendimi çok ihmal ettim bahaneyle toparlanırım biraz.

    YanıtlaSil
  12. Ooooo kışın ellerin üşümeyecek diyeceğim ama Marmariste de kış olmaz ki :)

    YanıtlaSil
  13. ayy ne güzel hediyeler.güle güle kullan ablacığım.Nalan hanımında elleri dert görmesin.önce anlamadım şu kocacığım kelimesini.sonra fotoğraflara iyice bakınca çaktım:)) yakışmış:)

    YanıtlaSil
  14. Satışlarınız hepinizin bol olsun Nedretciğim, inşallah çokta güzel bir gün olur.

    YanıtlaSil
  15. Nalanın ellerine sağlık, bence kocana da bir tane dikin, pek yakışmış :)
    Bereketli satışlar diliyorum Nedretim :)

    YanıtlaSil
  16. Nalanın ellerine sağlık güle güle kullan pazarda bol kazançlar dilerim

    YanıtlaSil
  17. Pazarınız hayırlı olsun ne güzel olmuş böyle bir yer.5 senedir Marmarise gelmiyorum belki de bu yıl ziyaret ederim pazarda sizi.Önlükde eldiven de çok güzel Nalanım emeğine sağlık.Sizede şans getirsin bu ürünler .Sevgiler

    YanıtlaSil
  18. Nalan Hanım' da dün görünce kime gidecek acaba demiştim sizeymiş :) Nalan Hanım' ın ellerine sağlık, siz de güle güle kullanın. Pazarda da kolaylıklar, bol satışlar dilerim.

    YanıtlaSil
  19. Ne güzel hediyeler bunlar. :)

    Güle güle kullan. Nalan hanımında ellerine, emeğine sağlık. :)

    YanıtlaSil
  20. hediyelerinizi iyi günlerde kullanın, önlük çok kullanışlı, eldivenler de çok şirin.
    eşinize neden teşekkür ettiğinizi anlayamamıştım yorumları görene kadar:)) taç mankenliği yaptığını yazmışsınız medeni cesaretinden dolayı kutluyorum kendilerini.
    hoşçakalın

    YanıtlaSil
  21. çok güzeller bol satışlar bol kazançlar

    YanıtlaSil
  22. Ne güzel böyle sevilmek.Güle güle kullan canım,hayırlı olsunlar.

    YanıtlaSil