Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

2 Aralık 2011 Cuma

GÜNÜN ÖZETİ

   Mâlumunuz bugün yine pazardaydım. Yorgun düşmüşüm. 2 saat uykudan sonra kendime geldim. ''Her Cuma pazar yazıları mı okuyacağız?'' demeyin, neler satıldığını görmek isteyen arkadaşlarım var, bol foto istiyorlar, ondan yani...Bugün satıcılar daha da çoğalmıştı. Müşteriden ziyade satıcı vardı diyebilirim:)) Ümitle insanların pazarımızı duymasını ve gelmelerini bekliyoruz. Maalesef el emeklerimden çok az  sattım yine. İkinci eller ise çabuk gidiyor. Eski 45 lik plaklardan köşeyi döneceğim yakında:))
   Günün iki güzel olayı var. İlki, sevgili Fiamma'mızın halasıyla tanıştım. Sağolsun arkadaşıyla birlikte uğrayıp gönlümü aldılar.
    İkincisi benim için çok ilginç bir sürpriz oldu. Blogumu sessizce izleyen, hem de meslektaş olduğumuzu öğrendiğim çok hoş bir hanımla daha tanıştım. Beni ürünlerimden tanımış. Özellikle beni görmeye geldiğini söyledi. Nasıl memnun oldum bilemezsiniz. Kırk yıllık dostlar gibi hoşbeş ettik, etrafımızı unuttuk.
    Bu hanım HOBBYLEAKS blogunun sahibi, izlediğim kadarıyla da nefis geri dönüşüm ürünler yapan, son fotoğraf karesine birlikte poz verdiğimiz hoş hanım. İzleyin, sizler de seveceksiniz. 
   Yine yorucu ve mutlu bir gün geçirdim. Sevgiler benden size:)))
En iyi müşteri yine geldi ve saatlerce alışveriş yaptı:))
Arkamdaki tezgahta bu şeker hanımlar var:))

12 yorum:

  1. ne hoş insanın kendi yaptıklarını satması.bol kazanclar dilerim size.Nedret hanım kolay gelsin..
    sevğiler...

    YanıtlaSil
  2. Nedret Hanım çok teşekkür ederim güzel yazınız için..Ne güzel anlatmışsınız günün özetini. Bence de harika bir gündü. Gerçi pazarda fazla kalamadık ama tadı damağımızda kaldı doğrusu. Bu arada eşimin çektiği resimler hiç güzel çıkmamıştı, sizin makinedeki harika çıkmış. Tekrar çok teşekkür ederim sıcacık dostluğunuz ve samimiyetiniz için, görüşmek dileklerimle.

    YanıtlaSil
  3. Yaa ben çatlayacağım buralarda:(( Yaz can yaz her pazar sonrası yaz. Ben demiştim gittikçe duyulacak hep alıcılar hem de satıcılar artacak diye. Halam seni çok sevmiş ve çok güzel şeyler anlattı bana. Yanlız o da pazarın çok bilinmediğini, elden ele evden eve nin bu tür bir pazarı çağrıştırmayabileceğini söyledi. Şamata diye bir net siteniz bir de yerel gazeteniz varmış. Belediye Başkanınız bir rica etse her iki kanalda duyuru yapsa daha da iyi olur yılbaşı yaklaşırken dedi. Bak bak bana buradan karışıyorum size:)) Bu arada üstü kapalıymış ki bu da bir artı pazarın ay bir gelebilsem ya ben oralara:))Yaa plaklarla ne yapıyor insanlar, bir rest. menü yazmış 2 ye kırıp plağı:( bir diğeri de LP li plate olarak kullanmış son gördüklerimden aklıma gelenler:)Hadi bakalım önümüzdeki cumaya kadar bekleyecek miyiz şimdi:)) Alıştık vallahi devam et.

    YanıtlaSil
  4. Böyle pazara can kurban.Sen anlat,biz gezmiş görmüş olalım.Ne güzel işte.

    YanıtlaSil
  5. kendi adıma hiç sıkılmam varsın cumaları sayfan cuma pazarı olsun tezgahları incelemek bie süper. hepinize bol satışlar.Bide eskiye rağbet olsa.... derler varmış bak:)))

    YanıtlaSil
  6. Sağolun arkadaşlar:))
    Belediye başkanının eşi yakından ilgileniyor ve uğraşıyor. Caddelere bez pankartlar gerildi. Büyük marketlerin önüne ilan yapıştırılacak. Tutar bu iş yaza kadar. Yerel TV'de de geçen hafta duyuruldu. Bilmiyorum artık:))

    YanıtlaSil
  7. süper umarım daha çok satışlarınız olur..

    YanıtlaSil
  8. duymamıştık orda böyle bir pazar olduğunu inş. çok satış yaparsınız bir cuma gelicem umarım sizide görebilirim benim bloğumada beklerim:))

    YanıtlaSil
  9. Böyle pazarlar gördükçe çok hoşuma gidiyor:)ne güzel bir etkinlik oluyor her hafta..fotoları merakla bekliyorum..kalabalık mı oldu ne oldu diye ?:))bol satışlar diliyorum Nedret ablacım:))

    YanıtlaSil
  10. bence her cuma yazın açıkçası benim çok hoşuma gidiyor ve beğenerek okuyup bakıyorum.bundan sonrasında daha da bo kazançlar müşteriler diliyorum sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. nedret abla bol satışlar diliyorum. eminim tüm pazardaki en orjinal ve güzel masa seninkidir. merak ediyorum valla.

    YanıtlaSil
  12. Keske orada olsaydım
    Vallahi en iyi 2. Müşteri olurdum !!!
    :-)))))

    YanıtlaSil