Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

10 Ocak 2012 Salı

İLLE DE TAKI

Yeni denediğim malzemelerle önce bir takı denemesi yapmam şart  Diğer şeyleri sonra düşünürüz:))

18 yorum:

  1. Çok şık bir takım olmuş Nedret ablam..rengine bayıldım ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Bu plastic canvas ne kadar kullanışlı bir materyal değil mi, yapılabilecek şeyler sadece hayal gücü ile sınırlı, elinize sağlık Nedret hanım çok hoş olmuşlar.

    YanıtlaSil
  3. Çok değişik olmuş, çok beğendim. Ne güzel şeyler geliyor aklına. Plastik kanvas sadece işleme için kullanılır sanırdım.

    YanıtlaSil
  4. KIZLAR BLOGLARI GEZDİKÇE BİRDE KENDİME BAKTIM ÇOK UTANDIM ÇOKKKK NEGÜZEL İŞLER VAR YA RENK İŞLEME HARİKA BEN DAHA ALACAĞIM DA BAŞLAYACAĞIM DA BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA VALLA.

    YanıtlaSil
  5. renkleri çok hoş durmuş... ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  6. çok güzel olmuş. bende kanvasdanabajur yaptı. takı fikride çok hoş olmuş. klanları mutlaka takı yapmalıyım. ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. çooookk ğüzel olmuuuşşş:))

    YanıtlaSil
  8. Şahane olmuş bence de :)

    YanıtlaSil
  9. Renklere de bayıldım, işlemeye de.. Ellerinize sağlık , her zamanki gibi süper.....

    YanıtlaSil
  10. Nedretcim Maşallah canım yaa süperötesi bayıldım.kanvasla yapılmış yüzlerce ürün gördüm ama takıyı ilk kez görüyorumseçtiğin renkse muhteşem ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  11. çok şık olmuş ama yaa.. bence başarılı.. (^_^)

    YanıtlaSil
  12. Bayıldım renk müthiş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  13. ellerine sağılık,çok şık olmuş.

    YanıtlaSil
  14. Takı çalışmanızı çok beğendim. Ayrıca kanvasınızı da çok kıskandım :)) ne güzel öyle.. kocaman kocaman bir de.. bakınıyorum hiç bir yerede bulamıyorum. siz söylermisiniz nereden bulabileceğimi ?

    YanıtlaSil
  15. Teşekkürler arkadaşlar:))
    Tasarıbell'ciğim. Hobby-Lobby den aldım. görümcemin kızının Amerika'daki adresini verdim. Oraya gitti. Kızımız da yılbaşında gelirken getirdi. Ankara'da Şık Düğme'de görülmüş. İstanbul Mahmutpaşa'da da varmış galiba.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  16. Nedret ablacığım şahane olmuş bu takım.etnik bir havası var.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil