Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

17 Mart 2012 Cumartesi

SİLÜET DAMGALAR

 Benim kadar ıvır zıvır işlerle uğraşanınız yok vallahi. Hepiniz şık şık güzel güzel işler yaparsınız, ben o işlerde kullanılan alet edevata merak sararım. Şimdi de damgalara taktım. Ahşap oyma takımı sipariş edeceğim:))) Gelinceye kadar hevesim geçmezse kauçuk damga yapmaya çalışacağım:))) Maksat oyalanmak...

29 yorum:

  1. Bu tip damgalardan ben de denemek için almıştım. Küçük keseler hazırlayıp üzerlerine baskı yapmıştım. Çocukların doğum gününde kullandım. uğraşması çok eğlenceli kısacası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten eğlenceli. Kumaş boyasıyla tişört bile süslenir değil mi?

      Sil
  2. Aşkolsun, duyan da inanacak, görmesek yapılan güzel işleri neyse.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Ama çok iyi fikir. İnsanlar istedikleri gibi deseni de sipariş verebilir sana.

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar mütevazisiniz, sizin ıvır zıvır dediklerinizi ben hayranlıkla takip ediyorum:)
    Fikirlerinizi, çalışmalarınızı beğeniyorum, aynı şimdi olduğu gibi:)))
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Yorum yazdım ama gitti:( Demiştim ki; sen dibe dalıp aletten başlayanlardansıni kimbilir neler çıkacak ortaya kokusu duyuluyor buralardan. Ahh marmariste yanında olmak vardı, oyalanmak babındaa:)) eğer böyle oyalanacaksak ben varım:))

    YanıtlaSil
  6. Vallahi başka birşeyler çıkar mı bilmem:)) Hevesim kaçıveriyor bazen:))
    Keşke hepinizi Marmaris'e toplayabilsem:)) Hayallerimde yok mu sanıyorsun? Zenginmişim, otel kapatıyormuşum. Bloggerları tatile çağırıyormuşum. Eğlence tavana vuruyormuş. Neler neler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Otel motel istemem ben şık şıkıdım yayılamazsın keyfince, şöyle devre mülk yada kamp gibi bir yer olsun hatta daha da iptidai olsun diker biçer bir şeyler yaparız oralara da, her gün bir odayı yenileriz. Bak öyle haberim olmadan bir para falan vurursa bir hafta yetmez bana acele karar verme, satın alma yoluna git ki elen uzun kalsın, ben zaten senin alt kata taşınırım ya da muştemelatına durmam artık buralarda))

      Sil
  7. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yok artık:)) nedret ablacım sen kurabiye de kalıbı da yarsın:)) şeker hamuru için öyle pahalılar ki:))
    bunlar harika olmuşşş

    YanıtlaSil
  8. Ay bilmez miyim ne kadar pahalı olduklarını? Onlarada mı el atalım?:)))

    YanıtlaSil
  9. bende bu kalıplardan aldım oğluma diktiklerime yada lekesi çıkmayanlara basıyorum :))misal kuşludan vardı değerlendirdim.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Kolay gelsin şimdiden bakalım neler olacak

    YanıtlaSil
  11. süpersin valla,
    sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Nedret hanım, ahşap zor olmaz mı, geniş silgilerin üzerine falçata ile de yapılabiliyor bunlar, ayıp olmazsa iki link vermek istiyorum örnek olarak.. Öncelikle bu silgileri yapmıştı laçin, http://lacintenel.com/2012/02/21/silgi-baskistampa-yapimi/

    Sonra da o baskıyla kızına pijama yaptı, http://lacintenel.com/2012/03/01/kurukafa-baskili-bebek-tayti/

    Benim blogum olmadığı için reklam olsun diye değil, size fikir olsun diye verdim, umarım yanlış anlamazsınız :)

    SEVGİLER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç ayıp olur mu? Ne demek, memnun oldum. Ben de zaten kauçuk oyacağım ahşap oyma takımı ile. Kauçuk demekle de silgiyi kastetmiştim tam karşılığı olmasa da:) Bu oyma takımlarının cazibesi V şeklinde parça kaldırabiliyor olması. Şimdi verdiğin linkleri incelemeye gidiyorum. Öyle çok inceledim ki kesin onları da görmüşümdür:)) Taktım mı takarım:))

      Sil
    2. Aaa... Bak şimdi Laçin'le ayni şeyi düşünmüşüz demek ki. Ben de silgiden yaptım da pek meymenetli bulmadığım için resmini koymamıştım. Eh Laçin'inki de benimkinden daha meymenetli değilmiş. Şimdi üşenmedim, kalktım resim çektim, koyuyorum. Hem ben neden Laçin'i izlemiyormuşum ki, gidip izlemeye alayım:))

      Sil
    3. Hihihih evet çok iyi gözükmese de, baskıda iyi iş çıkarmış, benim de her gün uğradğım bloglardan biridir Laçin... Tekrar sevgiler Nedret hanım :)

      Sil
  13. Geçen yıl hazır kalıplardan almıştım ben de.Hani şu küp şeklinde olanlardan.Her yüzetde ayrı desen.Kumaş boyalarım da var,sıra bekleyen projelerden işte.
    Kolay gelsin arkadaşım,benim ki kestirme yol :)

    YanıtlaSil
  14. aaaa ne kadar güzel olmuş:)))

    YanıtlaSil
  15. ıvır zıvır olur mu hiç...
    ne güzel olmuşlar.
    benim hayalimde de mutfak defterimin her sayfasına ayrı ayrı resimler basabileceğim stampalar yapmak var ama... ne zaman elim değer acaba!

    YanıtlaSil
  16. Nedretcim süper hatunsun sen yaa bayıldım harika olmuşlar:))

    YanıtlaSil
  17. ben de temelli gelip kalmak isterim ,otel kesmez beni de. Sen en iyisi çok kocaman bir alana yerleş bir enstitü kur,beni de muavin olarak al olur mu kızkardeş:)
    bana bir damga tasarlasak mı?

    YanıtlaSil
  18. Passei para uma visitinha.
    Seu blog continua lindo e criativo.

    º°❤ Boa semana!
    °º✿ Beijinhos.
    º° ✿ ✿⊱╮ Brasil

    YanıtlaSil
  19. Wao, My dear, this is a creative & fun idea..
    Have a great day!

    YanıtlaSil
  20. Harika olmuşlar
    Elinize sağlık
    Anahtar olanına bayıldım

    YanıtlaSil
  21. Ahşaba gerek varmı? bunlarde gayet güzelmiş. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  22. sevgili nedretcim,,,,,evet bende anahtara bayidim
    dusunuyordum gecen gun,ne kadar degisik eski anahtarlar vardi,,,,,,,,attik
    ama bu iyi fikir
    sevgiyle kal

    YanıtlaSil