Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

24 Mart 2012 Cumartesi

YAZLIK KOLYE- DANSÖZ OYASI:)))

Banu'cuğumun dansöz oyası çok hoşuma gitti. ''Kolye olsa olsa nasıl olur'' dedim.Dedim ama onun ördüğü kadar ince iple örebilmem çok zor. Halbuki incecik örülse, böyle benimki gibi mama önlüğü kıvamında değilde, şöyle çepeçevre boyun etrafını sarsa ne güzel olur değil mi? Bu benimki herzamanki gibi deneme:))) Zorunu da dener miyim? Belli mi olur, denerim belki:))


18 yorum:

  1. Bu çok güzel olmuş. Tam Etsy'lik. Farklı renkleriyle de seri yap bence. Ellerine sağlık Nedret ablacım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dalga geçmediğini umarak koydum Etsy'ye:)))

      Sil
  2. yazın acık yaka bluzlarla ne ğüzel olur..ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Evet,zorunu da denemelisin Nedret.

    YanıtlaSil
  4. Aklınla bin yaşa Nedret'ciğim,ne güzel olmuş :)Benim de çok hoşuma gitmişti.Kesmekten korkmasam deneyeceğim...

    YanıtlaSil
  5. Dene dene can:)) Güzel olmuş daha ne istiyorsun yanlız benim fikrim geldi. Arkalara doğru eksiltme yapsan yani ortadaki 7 sıranın her iki tarafından birer motif eksilterek boyna yaysan:)) Kolaysa sen yap mı dedin, tamam kaçıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam da aklımdan geçeni söyledin Fiamma'cığım:))) Şimdi ince iple tamamen boyun etrafı olacak olanına başladım. Sıra ona da gelecek. Ah bir de bileklerim, ellerim ağrımasa kökünü sökeceğim de, sorma artık orasını:(

      Sil
    2. canım benim yorma öyleyse, özellikle tığ hareketi de bilekleri yorar, ben yapim istediğini tarif et göndereyim sana diyeceğim ama açklamasını anlamadığım için hiç denemedim, Banuya söyle o yapsın bence o sardı bu işi başımıza.

      Sil
  6. Bence çok hoş vede güzel olmuş..İnce iplede daha da güzel olur..Elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  7. Mama önlüğü benzetmenle bana kahkaha attırdın Nedret :)))
    Kırmızı beyaz lacivert, önce renklerine vuruldum, bence yazın askılı giysilerin üzerinde çok göz doldurucu olur, ben beğendim valla beğenmemek senin sorunun :)) Ellerine sağlık, sevgilerimle AYŞENUR

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bir kolye olmuş, renkler, model harika, deneyeceğim ben de, elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  9. Olmuş işte Nedretim, aralara boncukta koyabilirsin, ya da uçlara pullar, ooo fikirler gittikçe çoğalır böyle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok be Banu'cuğum. Olmadı aslında da, yaradana sığınıp ince iple başladım. Bakalım ne olacak:)

      Sil
  10. Ama buda çok güzel olmuş bence..renklerde çok güzel..incesi için dediğiniz boynu tamamen kaplama olayını bunada yapılabilir. ozaman straplez bir bluz üzerine felan güzel olur diye düşünüyorum ;) kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  11. Tam yazacaktım, önce yorumlara bakayım dedim, iyi ki de demişim, 2. baskı olacakmış. Ben de Fiamma ve seninle aynı fikirdeymişim. Yaka-kolye pek hoş olacak.

    YanıtlaSil
  12. Arkadaşların da dediği gibi ilavelerle zenginleştirebilirsin sende benim gibi meraklısın denemeden vazgeçme .Sevgiler

    YanıtlaSil
  13. bencede harika olmus,ellerine saglik canim,bogazli bir kazagin üstüne düsündüm,birazda boncukla renklendirdikmi harikaaaaaa.

    YanıtlaSil