Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

8 Nisan 2012 Pazar

KUŞLU MUMLUK

  Sıkıldım ben artık bu işlerden. İçimden istifa etmek geliyor. İlhamsız ilhamsız, ite kaka uğraşır oldum. Hiç tadım yok.




25 yorum:

  1. Nedukcum,
    Marmarise bahar gelmedi mi daha:)) Sen şöyle biraz sahilde yürüyüşler yapsan, çiçek böcük falan. Hobi işlerinden istifa değil de ücretsiz izin alsan diyorum. Sonra dinlenmiş ve ilham dolu olarak geri dönsen, ne dersin canım benim:))

    YanıtlaSil
  2. Mmmmmmhhhh al benden de o kadar. Bir iki fikir gelmişti, onlar da Uyku'nun evi yüzünden uçtu. Uyku'nun evi de hoşuma gitmemeye başladı, hevesim kaçtı. Nadasa mı bıraksak kendimizi acaba? Ama bizim sağımız solumuz belli olmaz, gece rüyada, gündüz şeyde, fikrimiz gelebilir aniden <:)
    Ama senin mumluk hiç de fena değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nedretcimmmm
      bahar yorgunlugudur,en kisa zamanda gecmesi dilegiylee
      cok calistigin gunlere say,dinlen bolbol
      sevgiler

      Sil
  3. Ellerinize sağlık. Bazen öyle oluyor ama ite kaka böyle şeyler çıkıyorsa söyleyecek söz bulamıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Neden öyle hissediyorsunuz, üzüldüm. Oysa ki ne güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Tez zamanda bu ruh haliniz geçer umarım.
    Kuşlu mumluk da çok güzel bir çalışma olmuş.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  5. helal olsun sana o güpürden kuşu yapmış bir de ilhaminin ziyarete gelmediğinden yakınıyorsun:)))))
    havalar bile mehter marşı gibi iki ileri bir geri sendeki kırıklık da ondandır canım. aman dikkat et hasta filan olma.

    YanıtlaSil
  6. Ama çok şeker olmuş güzel fikir..galiba kendini yorgun hissediyorsunki böyle düşünüyorsun aslında ilhamsız görünmüyor..ama biraz düşünceleri boşaltmak gerekiyor galiba ben öyle anladımda..
    kolay gelsin ;)

    YanıtlaSil
  7. olmaz öyle Nedret hanım istifa falan.bahar yorğunluğudur ğecer.bu kadar ğüzel işleri yapan birisi olarak istifanızı kabul etmiyoooruuummm.
    dantelden kuşlu mumlukda süper bir fikir.
    sevğiler...

    YanıtlaSil
  8. bende aynıyım içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor

    YanıtlaSil
  9. Bu "istifa" lafta kalır. Sen hiç boş durabilir misin ablacım:) Bahardan kaynaklanan bir rehavettir, geçer. Üzme bizi.
    Güpürden kuşlu mumluğa bayıldım. Onunla beraber kuş gibi hafiflersin inşallah...

    YanıtlaSil
  10. Merhaba bazı zamanlar bende sizin gibi hissedip bir dönem hiçbirşey yapamıyorum.Tekrar başladığımda özlediğim için olsa gerek daha güzel işler çıkıyor.Umarım sizinkide geçiçidir.Güpürden mumluk çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Ellerinize sağlık Nedret hanım...Kuş mumluk çok güzel olmuş...Herkeste aynı durumlar mevcut,havalardan insan kendini yorgun bitkin hissediyor..Dün ne güzel bir hava vardı,bugün bir kalktık yağmur yağıyor,hava karanlık ve puslu..İşte bu havalarda insanın canı birşey yapmak istemiyor..Umarım istifa kararınız havaların durumuyla sınırlı kalır..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  12. Merhabalar,
    Bence iyi ki varsın Nedret abla.Yaptıklarınız çok güzel.Bence herkesin yapacağı birşeyler olmalı.Yoksa ne zaman geçer ne de kafanda sürekli bir şeyleri kurar durursun. SEVGİLER

    YanıtlaSil
  13. Valla aynen benimde öyle,üstelik çok uzun zamandır ! Birşeye heves eder gibi oluyorum arkası bir türlü gelmiyor.Nedret mumluk çok güzel.Bu malzemeye yaprak varak uygulaması da çok güzel yakışır.Dene istersen seveceğini sanıyorum:)

    YanıtlaSil
  14. bütün işleriniz çok güzel oluyor, hiç ilhamsız yapılmış bir şey görmedim ben.. bu mumluk fikri ne kadar güzel.. boş duramayacağınıza eminim:)

    YanıtlaSil
  15. Bahar yorgunluğu hepimiz aynıyız gelir geçer,yeterki sağlık olsun.Mumluğunuz çok zevkli ,elleriniz dert görmesin.

    YanıtlaSil
  16. Nedret hanımcım size ve yaptıklarınıza maşallah diyerek başlamak istiyorum.Bu kadar yaratıcı olmak insanı muhakkak ki yorar.bence bundandır.Bir kaç kahve molası.Dostlarla sohbet iyi gelir.Kendinize iyi bakın sevgiler..

    YanıtlaSil
  17. bu güzel çalışmaya bakılırsa istifa değilde bahar molası versenizde bizide bu güzel tasarımlardan mahrum etmeseniz sevgiler

    YanıtlaSil
  18. Çoğumuz aynı dertten muzdaribiz galiba :((
    Bende de herşeye isteksizlik var, blogdan, internetten, elişlerinden heeerşeyden elimi çekip tembel tembel yatıp kitap okuyasım var... Blog dostlarım darılmasınlar diye zoraki yeni kayıt yazıp ve yorum bırakmaktayım, yorumlara cevap bile yazasım yok :(( Nihailin dediği gibi nadasa çekilsek mi acaba...

    YanıtlaSil
  19. bir tek ben böyleyim sanıyordum bu aralar yaptığım herşey bana saçma geliyor aman boş ver ne yapacaksın deyip bırakıyorum malzemeleri dök seyret topla başka bir şey yaptığım yok heyecanımı yitirdim

    YanıtlaSil
  20. oyyy arkadaşım da benim gibi olmuşş .aynen enerjim düştü resmen bahardan galiba yakında toparlarsın canım .

    YanıtlaSil
  21. Bahardandır bahardan Nedret abla, bende bir ben böyleyim sanıyordum ama bir çoğumuz aynı dertten muzdaripmişizde haberim yokmuş:)) Az havalar ısınsın bahar sinsin içimize geçecek bu miskin haller..

    Kuşlu mumluk çok güzel olmuş güpürden kesim gibi geldi bana çok muntazam kesim öyleyse..ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  22. İlhamsız böyle iş çıkıyorsa, İlhamlı nasıl olur acaba? Bahar yorgunluğu Nedret hanım herkeste var.Geçecek geçecek, enerji ve ilham dolu günler gelecek (Tabi bu benim içinde geçerli)Sevgiler.

    YanıtlaSil
  23. Öyle havlu atmak yok:)) Bahardandır bahardan canım benim. Eline çabuk biten değil uzun soluklu bir iş al, o işten daral gelince zaten kaçacak yer arıyor olacaksın. Hepimizde aynı durum, yok birbirimizden farkımız, bak bir yazı döktürdün hepimizi döktürdün:)))Mumluk çok güzel olmuş, duvar süsü de olur bunlardan cok da hoş durur.

    YanıtlaSil
  24. ablam havalardandır dicem ama klasik olacak.çokda güzel olmuş.yaptığın her şey bir güzellik olarak çıkıyor meydana.

    YanıtlaSil