Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

21 Nisan 2012 Cumartesi

YİNE SIĞLA KOZALAĞIYLA

 Başladım ya, duramam artık:)





12 yorum:

  1. çok hoşşş. ellerinize sağlık. bu kazalakları ben de kullanıyorum çalışmalarımda .adını bilmiyordum.demek adı sığla kozalağıymış.ben tesadüf muğla ören'de deniz kenarında görmüştüm ilk olarak onları.resimler pek net olmasa da mart ayı arşivimden görebilirsiniz.
    boncukları ben telle tutturup şekil vermiştim. siz nasıl yaptınız.iğneyle mi,yoksa yapıştırarak mı? ya da e şıkkı yani hiçbiri mi:)))
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Bakıurda yakışmış, kırmıza da, güzel can güzel bence devam et.o püskülleri altından takamıyor musun, minik matkapla azcık delip takı çivisi yapıştırılabilir kıvamda mı?

    YanıtlaSil
  3. Kardeşciğim fena imrendim. Çok güzel olmuşlar. Kırmızı ne çok yakışmış. Ah İstanbul'da neden sığla ağacı yok sanki :(
    Hoş dünyada pek ender yerlerde var değil mi?

    YanıtlaSil
  4. aaaaa kozalaktan takı.ne hoş olmuş.ellerinize sağlık Nedret hanım..

    YanıtlaSil
  5. Nedret hanım ilginize çok teşekkür ederim .Önemli değil acalesi yok ne zaman olursa elinizde ve tabi ki vaktiniz olursa o zaman gönderirsiniz, gönderemezsenizde canınız sağolsun düşünmeniz bile yeter...

    YanıtlaSil
  6. fikrine ,eline sağlık her iki takımda çok şık ama bu kırmızılı süper .saks mavi ve yeşilde hoş o lur mücevher gibi duruyor.süpersin

    YanıtlaSil
  7. Hepsi çok güzel olmuşlar Nedret ablacım, döktürmüşsün yine her zamanki gibi.. Eline koluna sağlık..
    Bu arada beni yeni blogumdan yeniden izlemeye alırsan sevinirim.. CiCi KaLL.. (^_^)

    YanıtlaSil
  8. hepsi ayrı güzel canım ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  9. Tam da bahara uygun nitelikte olmuş. Çok şık, ellerinize ve yaratıcılığınıza sağlık... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Çok güzeller elinize sağlık..Sığla kozalağını ilk defa duydum..Ağacında mı adı sığla,yoksa bir çeşit çam ağacı mı?Ama çok güzel olmuşlar:)

    YanıtlaSil
  11. harikalar gerçekten...bu kozalakları hiç bilmiyordum, nereden de aklınıza gelir vallahi hayran kaldım...:)

    YanıtlaSil
  12. çok güzeller Nedret hanım ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil