Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

4 Haziran 2012 Pazartesi

FLAŞ...FLAŞ...FLAŞ...

Nerde bende bu karışımı elde edecek yetenek. Vaktiyle akrilikleri karıştırıp denemiştim de becerememiştim. İnternette fink atmanın sonucu olarak bulduğum bir malzeme. Üstelik Türkiye'ye de çoktan gelmiş. On-line satın alabilirsiniz.) Tahtakale Hobi de var. Markayı google da aratıp, videoları da izlerseniz yapabileceğiniz atraksiyonları görebilirsiniz.

8 yorum:

  1. Çok güzel bir ürün bulmuşsun Nedretciğim,bayıldım.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir malzemeymiş bu. Öğrettiğin için çooook teşekkürler. Bir kaçını izledim, şimdi internetteki bütün öğreticileri hatmetmeye gidiyorum. Ebru tekniği gibi bile çalışılır bununla.

    YanıtlaSil
  3. İşte geldim burdayım ilk sorumu sorayım nerede kullanacağız bunu dur bende bir bakayım teşekkürler .

    YanıtlaSil
  4. OOO bende elimdeki 100 kat vernikten medet umuyordum:)) ellerine keşfine sağlık çok da güzel kullanmışsın, ebru gibi harika bir görüntü vermiş.

    YanıtlaSil
  5. Gene bulmuş hatun birşeyler... Ama çok güzel bir uygulama yapmışsın, ne güzel desenler elde etmişsin öyle...
    Ben hiiç bakmayacağım, bu da eksik kalıversin şekerim :))

    YanıtlaSil
  6. canım yaa tekrar ellerine sağlık şimdi videolardan bir iki tane seyrettim bayıldım harika bir çalışma sen biraz takılırsın buna süper şeyler gelecek eminim.

    YanıtlaSil
  7. gerçekten harika bir ürünmüş. çokda güzel kullanmışsınız. daha neler yaparsınız inşallah...

    YanıtlaSil
  8. Videoları izledim, hayran kaldım, güzel paylaşımın için teşekkürler:)

    YanıtlaSil