Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

14 Haziran 2012 Perşembe

MAİL ŞİFREM KIRILMIŞ

Arkadaşlar, dün ve bugün benden aldığınız link de içeren mailleri lütfen açmadan siliniz. Mail şifremi kırmışlar. Neyseki benim öyle mailler  göndermeyeceğimi  tahmin eden arkadaşlarım uyardılar, şifremi değiştirdim.Zaten kendi kendime mail attığımı görünce ben de anlamıştım:(    :))))

10 yorum:

  1. Geçmiş olsun. Benim de başıma gelmişti. Şifreni değiştirmekle kalma, eğer şu an oturumun bir başka yerde açık görünüyorsa önce kapatıp sonra şifreni bir kez daha değiştir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle yaptım arkadaşım. İl3ave olarak açılış sorusu da ekledim. olmaz inşallah bir daha.

      Sil
  2. Ben de saf saf açmaya çalıştım bereket açılmadı. Sandım ki senin elişleri yabancı bir kaynakta yayınlandı onu yolladın, umarım benimkinin başına da bir iş gelmemiştir:))

    YanıtlaSil
  3. Bu insanların işi gücü yokmu ya hu.
    Çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  4. Bugün hep dışarıdaydım eve gireli birkaç saat oluyor.Yeni baktım maillerime ve aynen Leylak Dalı gibi düşünerek açtım.Geçmiş olsun canım,yapıyorlar böyle münasebetsizlikler işte,geçenlerde kızımın da başına geldi.Spam olarak falan da düşmemiş hayret bir şey yani.

    YanıtlaSil
  5. bana da 2 tane gelmiş şaşırdım kendi kendime birşey var bu işte hiç Nedretciğimin tarzı birşey değil dedim sana yazmak için uğradığım da notunu gördüm.
    şu insanlar akıllarını gerçekten hayra çalıştırsa zaten bu ülke bu hale gelmezdi:(
    geçmiş olsun canım

    kuşlarına da bayıldım unutmadan yazayım sevgiler

    YanıtlaSil
  6. geçmiş olsun ablacım benimde facemle birlikte kırmışlar arkadaşlarımdan para istemişlerdi.savcılıktan hala ses çıkmadı:( güvenlik sorusunu değiştir.

    YanıtlaSil
  7. Geçmiş olsun. Sorunsuz hallede bilmenize sevindim ...

    YanıtlaSil
  8. benimde başıma geldi bu.kendi kendime mail yollamışım şaşırdım bu ne diye sonra şifreyi değiştirdim.

    YanıtlaSil