Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

7 Temmuz 2012 Cumartesi

KUSURA BAKMA ALGİDA :))

İki kutu dondurma alana bu çantalardan veriyormuş Algida. Kırmızıyı görünce bir sevindim. İçi de folyo kaplı. Dondurma taşımak için yapmışlar ama şart midur?:)) Çarşıya, pazara giderken yanına su alıyorsun, yarısını içmeden ısınıyor. Bununla  git ısınmasın.Malzeme çantası olur, yedek ayakkabı çantası olur, olur da olur. Kırmızı ya herşey olur:)) Bir tek şey olmaz, Algida reklamı gibi dolaşmak olmaz:)) Kusura bakma Algida.:)))




Ben kendi yaptığım kuş damgasını kullandım ama bir basışta yazı kapanmadı. Kuruyunca üstünden fırçayla iki kat daha boyadım. Daha da boyanacak, mıncıklanacak boş yeri var. Şöyle kalpler filan basıp daha da oynasam mı diyorum:))

28 yorum:

  1. Bence kuş çok güzel olmuş,benimde mavisi vardır ,yine algidanın promasyon çantası yalnız logo tam ortasında o yüzden çare yok:)güle güle kullan güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  2. Oyna, oyna,, şöyle romantik, kıvır kıvır dallar geldi gözümün önüne :)

    YanıtlaSil
  3. Algida sen kalbimizde ilelebet yaşayacaksın, orada artık amblemin olmasa da seni hep hatırlayacağız.
    Enfes olmuş Nedretciğim, hiç kusura bakmaz Algida bu çantayı görünce, bence bu böyle kalsın bir tane daha al onunla kalpler falan oyna enfes olmuş. Hatta beni bile kudurttun durduk yerde bizim bakkal niye vermiyor hakkımızı diye yoksa sadece marketlerde mi var bu promasyon? Ve de çok mantıklı marketten hiç dondurma alamıyorum yol uzak eve gelene kadar su oluyor,burada da istediklerim bulunmuyor. Gidip alayım ben de iyi fikir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Migros'ta vermişler Fiamma'cığım. İyi ki ben çıkamıyorum, 10 kutu dondurmayla dönebilirdik eve:)))

      Sil
  4. Kuş keçe gibi duruyor, keçeden de yapılabilir birşeyler tekstil tutkalı ile yapıştırılır:)) Ayy gözümü alamıyorum yaa kırmızıdan mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kırmızıdandır:) Beyaz, siyah puantiye de yapılabilir. Bir uyduruk çantanın bizi böyle hayallere daldırması normal mi sence?:)))

      Sil
    2. Çok normal, biz normaliz çünkü:)) atanlar hatta almayıp geçenler anormal:))

      Sil
  5. Arkadaşımda migrostan almıştı ama böyle olması çok güzel olmuş. Kuş çok sade ve şirin böyle daha güzel ben çok beğendim. güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. aaaa Elgiz gördü,cuş,cuş diye gösterdi bak çok güzel olduğunun belgesi. Ben de yarın markete bakayım kızıma alayım. Zaten çanta delisi:)

    YanıtlaSil
  7. kuş güzel olmuş. bence böylede güzel. kırmızısı harika......

    YanıtlaSil
  8. çok güzelmiş .kırmızısı da süper ellerine sandık kuş mu kondurdun sanki derlerya:))))) evettt kuş kondurdum:))))

    YanıtlaSil
  9. Yetenekli insana en anlamsız şeyler bile çok hoş ilhamlar verebiliyor. Sizde o yetenek fazlasıyla var. Güle güle kullanın. Sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Süper olmuş bu şekilde, ellerine sağlık Nedret Abla'm :)

    YanıtlaSil
  11. Ben olduğu gibi kalsın,kuş yeter diye verdim oyumu :)Ben her hafta Migrosdayım bak şimdi sormam mı onlara? Güle güle kullanın Nedret hanımcığım!

    YanıtlaSil
  12. :))) evettt bencede kusura bakmasın yani.. çok güzel olmuşş..

    YanıtlaSil
  13. Bencede kusura bakmasın Algida:)Çantası bu kadar marifetli bir hanımın eline geçtiği için hemde hiç kusura bakmasın:) Böyle kuşlu çok güzel olmuş..Ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  14. Hakikaten çok sade , şık ve kullanışlı olmuş Nedret Ablacığım. Ben de en yakın markete gidip bu kampanyalı üründen edinmek istiyorum....
    Algida'nın sizi ayrıca ödüllendirmesi de gerekiyor galiba, ürünlerini ne şekilde değerlendirebiliyorsun diye .Geçen sene süsleyip şekilden şekle soktuğunuz ve farklı şekilde değerlendirdiğiniz pasta dondurma kapakları da Algida'nın değil miydi ? Ne güzellerdi onlar da öyle...

    YanıtlaSil
  15. cok güzel emeğinize sağlık güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  16. Çok zevkli olmuş, güzel günlerde kullanın Nedret Hanım :)

    YanıtlaSil
  17. O kuş ne de hoş durmuş yerinde:)))
    Bende bir bira firmasının kutusunu kotla kapatıp Deniz'e beslenme çantası yapmıştım. Büyüklüğü-formu o kadar güzeldi ki....

    YanıtlaSil
  18. aynı çantadan bende de var güzel fikir ne yaratıcı kadınsın valla pes öptüm canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faydalı bayağı Mevdoş'um. Sen deniz seven kadınsın. Koy içine suyunu, buz gibi meyvelerini öyle git sahile:))

      Sil
  19. Teşekkürler arkadaşlar.Haydi görelim sizinkileri de:))

    YanıtlaSil
  20. HARİKA FİKİR MİNİK KUŞ NEDE GÜZEL BİR YER BULMUŞ

    YanıtlaSil
  21. harika olmuş Nedret hanım:) bayıldım kuşun kibarlığına:)

    YanıtlaSil
  22. sevgili nedret..
    sicaklar fene basti ama,,,,,,,bizlergene isbasindayiz:)))))
    hersey icin gonlune saglik

    YanıtlaSil
  23. şu blog aleminde tanıdığım en yaratıcı ve pratik zekalı bloggerlardan birisin. bir sen bir de banu abla. üzerinize tanımıyorum:)

    YanıtlaSil