Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

20 Haziran 2013 Perşembe

GERGİN GÜNLER

   Ne gerginmişiz meğer. Bir kıvılcım bekliyormuşuz parlamak için. Yatıştık mı? Yooo... Kimse fikrinden dönmedi. Kabararak karşılıklı güç gösterisi yapıldı ve devam ediyor. Ölenlerin vebali kimin boynuna sizce? Umarım yönetenlerimiz ders çıkartmıştır da daha beter günlere sürüklemezler ülkeyi. Konu memleket, huzur, barış olunca gözü birşey görmüyor insanın. Birşeyler yapıp oyalanayım dedim. I ıh, içimden gelmedi.
  Hepiniz gibi ben de sıkıldım bu karmaşadan. Face'in ateşli ortamından blogun sükunetine kaçtım:)
Migros, 10-15 gündür, minyatür Migros mağazası yapalım diye bu minikleri vermeye başladı. Çocuk gibi heyecanla bekliyorum kocamın alışverişten dönmesini:))




10 yorum:

  1. Ben de bi migrosa uğrayayım bari.... minyatür çalışırsam kullanabilirim sanırım.... Ben de sayfalarda dolaşıyorum sakin sakin....

    YanıtlaSil
  2. Yazdıklarında çok haklısın. Bir anlayabilseler. Ben de uzun süre yazamadım. Postlara bakıp yorum yazmak bile gelmedi içimden. Bir şeyler yapma keyfim de yok. Umarım her şey güzel olur, daha fazla can yanmaz. Güzel günlere...Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. sevgili nedret,,,hosgeldin
    bizleri unuttumu diye dusunmeye baslamistim:)
    cok sevindim gorunce seni
    minikler cok sevimli...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. inşallah atlatacağız bu günleri..

    minyatürlere bayıldım. ben de uğramalıyım migrosa..

    YanıtlaSil
  5. bana da komşum severim diye halley getirdi.. ki bendeki hatırası çok büyüktür lise zamanımda deli gibi yerdim halley, öğretmenimiz senin elbiseni halley kağıtlarından yapacağım derdi :)

    YanıtlaSil
  6. Güzel ruhlu güzel görüşlü arkadaşım benim.Ufacıkları seven hiç büyümeyen ruhun olmasa o güzellikler çıkmazdı ortaya diye düşündüm.
    Düzelir mi dersin bu karışıklık yoksa daha çok mu ayrışırız.Korkuyorum çok.Biz örgü ören elişi yapan çok iyi dostlardık.Facebook da bir baktım korktum üzüldüm bizi bile böldüler taraf haline getirdiler.Karşı fikirli olmamız dostluğumuza engel olmamalıydı bence.Bir baktım siliniyorum durmadan takipden gülümsedim sadece biz bu günleri yaşadık bitti zannetmiştim.Ne yazık ne yazık

    YanıtlaSil
  7. merhaba bende de şuan dondurma çıktı :) gerçekten de çok eğlenceli

    YanıtlaSil
  8. Ay anaaaammmm... hergün gütsem ya ben migrosa :)) Pek te uzak ama yaaa :(( Tüh tüh :((

    YanıtlaSil
  9. Ay ben senin için biriktireyim bari, sonra beraber oynarız :)

    YanıtlaSil
  10. Çok etkilendim Gezi'den. Bir ara, sanki vazifemi ihmal edecekmişim gibi bir duyguyla uğrayamaz oldum bloglara. Arada bir hızlı kaçamaklar yaptım ama yazmaya pek elim varmadı çoğu zaman.
    Çok etkilendim ve çok iyi geldi bana. Umutlandım. Keşke ölenler olmasaydı.
    Bakalım ilerideki günlerimizi nasıl etkileyecek.
    Ama gerçekten blog sohbetlerimizi özledim.

    YanıtlaSil