Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

8 Ekim 2009 Perşembe

EL ÇANTASI





Yastığımda artan kurdelelerle ikinci bir yastık (fırfırsız) dikeyim dedim.Başladım.Ayni deseni ortasına yerleştirecektim bu sefer.Aaaa bir de baksam saten kımaşım başbelâsı fırfırı kesince 30 cm kalmış.Eee 40cm lâzımdı.Vazgeçiverdim hemen.Bu el çantasını uydurdum.İyi de oldu. Diğer artık kurdeleleride kullanacak yer buldum böylece:)))

22 yorum:

  1. Çok şık olmuş ellerinize sağlık iyi günlerde kullanın Sevgiyle kalın.

    İyi geceler....

    YanıtlaSil
  2. Ablam broşlar bu hepsi enfes kermese gelsen keşke :(

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten de güzel olmuş.İyi günlerde kullanın..

    YanıtlaSil
  4. oyyy oyyy ablacım bu ne güzel bir çanta olmuş böyle... Eline emeğine sağlık çok şık bişey çok beğendim vallaa..

    YanıtlaSil
  5. Pırıl pırıl çok şık bir çanta olmuş, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  6. çok şık olmuş ışıl ışıl saten..yakma güller de çok moda şimdi

    YanıtlaSil
  7. süpeeer. bu teknikle zaten bir çok güzel şey üretilebilir.ama senin kadar sabırlı ve marifetli olmak şartıyla tabii ki.
    ellerine sağlııık:)

    YanıtlaSil
  8. merhaba ...ismi gibi zarif bir blog ...broşlarında çok güzel ...

    YanıtlaSil
  9. arşivinize girdim bi saattir çıkamadım ..amanın daha ne nazarlıklar varmış kestaneliler ..bayıldım bayıldım ...kemer 'e de beklerim ...

    YanıtlaSil
  10. Bloguma hoşgeldiniz kelebek.Beğendiğinize memnun oldum.Davetiniz için teşekkürler ama zor biraz.Yaşlı anne-babam var.Çok gerekmedikçe ayrılmıyorum buradan.Her zaman beklerim bloguma.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. ablacım yine harikalar yaratmışsınız ve yine süpersiniz, sizi çoooook seviyorum (ay içimde sevgi patlaması oldu)

    YanıtlaSil
  12. ÇOK ŞIK HARİKA BİR ÇANTA..GÜLE GÜLE KULLAN CANIM....

    YanıtlaSil
  13. Çok teşekkürler arkadaşlar.Çabucak beğeniveriyorsunuz.Ne iyi niyetli hanımlarsınız.Embir'im,güzeller güzeli nâzik kızım.Ben de seni çok seviyorum:)))

    YanıtlaSil
  14. Hanımefendiciğim, yine çok şık bir iş çıkmış elinizden, yüreğinize sağlık.En sevdiğim renkler olan mor,lila ve yakın tonlarıyla hemen denemek isterim müsade ederseniz ben de :) bu arada kedinize de aşık oldum :)

    YanıtlaSil
  15. Teşekkürler Serpil Hanım.Blogunuza bakmak istedim buradan tıklayarak.Profilinizi erişime açmamışsınız.Göremedim:((

    YanıtlaSil
  16. Çanta olarakta nefis durmuş.
    Dore renklerinde gece çantasıda harika olur.
    Fırfır iyiki yetmemiş:))

    YanıtlaSil
  17. Ay utandım şimdi.Sen beğendinse tamamdır.Var bir kusuru resme bakınca gördüm ve düzelttim.Dore kumaştan da güzel olur tabii ama ben evdeki fazlalıkları tüketecek yer aradığımdan mümkün mertebe birşey satın almadan yapmaya çalışıyorum.

    YanıtlaSil
  18. Yapılan işte bir emek zariflik varsa beğenmemek mümkünmü...

    Nedred hanım güzel yorumunuz için teşekkürler.Bu çalışmış olduğum resimler bana yıllar önce rahmetli dedemin almış olduğu kart postallar
    ben de özelliği olduğu için bu resimleri ölümsüzleştirdim hüzün ve sevgi...


    Güzel bir gün geçirmenizi dileyerek sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  19. harika olmuş ellerine saglık.

    YanıtlaSil
  20. Sevgili Neduk;bize çabucak beğeniveriyorsunuz diyorsun da arkadaşım sen kendine haksızlık etmiyor musun?Yaratıcılıgın, temiz işçiliğin ve zevkin ve de en ufak bir malzemeyi bile değerlendiriken gösterdiğin özen beğenilmez mi? Oyle cok ozluyorum ki 10marifette yazdıklarını, yaptıklarını:(Neyse ki buradasın:)

    YanıtlaSil
  21. Sağol Fiamma'cığım.Doğrusunu istersen 10marifeti aradığım pek söylenemez.Bakıyorum yine ne var ne yok diye. Yetiyor.Önem verdiğim kişilerle buradan da irtibat kurabildiğim için dert etmiyorum.Sizleri tanımama vesile olduğu için 10marifetin arkasından asla konuşmam.Anlaşamadık, ayrıldık diyorum:)))

    YanıtlaSil
  22. canta cok güzel olmu$...coook begendim ,iyiki ikinci bi yastigada firfirin yetmemi$ :)üstüne gectigin i$lemede cantaya ba$ka br ho$luk katmi$...ellerine saglik canim!

    YanıtlaSil