Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

17 Nisan 2010 Cumartesi

TEŞKÎLÂT HAZIR

Teşkîlât hazır da, cesaret yok. Şimdilik bakışıyoruz:)))

12 yorum:

  1. Muhteşem :) Uzun zamandır takipçinizim, yaptıklarınıza gıptayla bakıyorum. Şu fotoğrafta gözükenler ise gerçekleştirmek için sırada bekleyen hayallerimden :)

    Şimdiden neler yapacağınızı düşünmek heyecan verici. Elinize sağlık vee kolay gelsin. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel şeyler yaparsınız siz onlarla...beklemedeyim.

    YanıtlaSil
  3. Eeeee.. ne bekliyorsun hadi ama ...

    YanıtlaSil
  4. Bence başlasanız neler neler çıkacak Nedret abla,sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. Ayyy başla lütfen bende fimo aldım bu gün açıp yapsammı diye düşündüm ama daha önce hiç yapmadığım için cesaret edemedim.

    YanıtlaSil
  6. Vallahi sıkı gaz veriyorsunuz arkadaşlar. Bir haftadır fimo bloglarına baka baka, videoları izleye izleye helâk oldum.Gamze Aktan çok güzel anlatmış herşeyi. Teori tamam da pratikte çuvallamak var tabii. Siz bakmayın teşkîlâta, her ihtimâle karşı bulunsun dedim. Olur ya kabiliyetli çıkarsam lâzım olur. En basit işlerle başlayacağım birazdan. Pişirme işini biriktiripte yapayım diyorum. Çiğ kalmazlar da yanarsa hepsi birden yanar, üzülürüm o zaman.Bu işle uğraşmış olan arkadaşlarımdan tavsiye kabul edilir. Hepinize sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Hadi kolay gelsin.....
    <:))

    YanıtlaSil
  8. canımsın sevgili nedukcugum.. hadi bir cesaret,teşkilat elinin altındayken daha önce hic denemediklerine ilk başladığını hatırla ve vira bismallah de:)) Benim keçelere benzemesin bu bakışmalar halen kasılıyorum ben keçe deyince:))) kimbilir neler cıkacak o guzel ellerinden simdiden heyecanla bekliyorum...sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Sağol Mayri'ciğim.
    Olur mu Fiamma'cığım. En kolayı keçe.Hiç bekletme, güveler yemesin:))
    Daha senin kutucukları öğreneceğim. Oooo o, ne çok iş var yapılacak. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. sevgili neduk diğer işler de olduğu gibi bunda da harikalar yaratacağınıza eminim merakla bekliyorum....

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Nedret hanım, çok güzel şirin, harika işler yapacağınıza inanıyorum.Kolay gelsin. İyi geceler Güzel bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  12. kim bilir ne güzellikler yapasınız Nedret abla bunlarla:)))

    YanıtlaSil