Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

16 Nisan 2010 Cuma

ZENGİN OLDUM

    Ancak bizim gibi hafif çatlaklar sevinir böyle şeylere değil mi? Peçetelerimi aldım bilgisayarımın yanna, bugünü yanımda geçirecekler sevile okşana.
   Marmaris'in  posta dağıtımı berbat. Telefonla taciz ederek getirttim zarflarımı. Yok arkadaşlardan biri askere gitmiş,  yok eleman sıkıntısı varmış. Bana ne ayol. Yapamayacakları işleri üstlenenlere sinir oluyorum. Ptt müdürü bir hanım. Kargocularına kızdığımda açtım telefonu şikayet ettim. Kadıncağız ezilip büzülüyor. Âmirlerini de rezil ediyorlar. Bu işsizliğin zirvede olduğu zamanda işi olup da  hakkını vermeyenlere yazıklâr olsun.
 Peçetelerim ''your fobi is my hobi'' den ve ''Mayri'nin renkleri''nden geldi. Her ikisi de sağ olsunlar fazla fazla göndermişler. Nazik kartlarına ve zahmetlerine teşekkür ediyorum. Kullandıkça onları sevgiyle anacağım.

9 yorum:

  1. ben de böyle kumaşları, düğmeleri severim. Malzemelere bakıp bakıp projeler düşünürüm. Çok zevkli bir süreç. kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Niye çatlak olasın ayol, çok akıllı ve çok tatlısın. Hayata anlam katan böyle küçük ayrıntılar, küçük zevklerdir. Kimbilir sen o peçetelerle ne güzellikler oluşturursun.
    Haydi şimdiden kolay gelsin, belin daha iyidir umarım...

    YanıtlaSil
  3. oohh ne güzellikler çıkacak kim bilir bu peçetelerden:)

    YanıtlaSil
  4. Güzel yorumunuz için çook teşekkür ediyorum. Yaptıklarımı sizlerle paylaşmak beni çok mutlu edecek, keyifli paylaşımlar dileğiyle..

    YanıtlaSil
  5. CANIM NEDUKÇUM BİZLER UFAK ŞEYLERLE DE MUTLU OLAN İNSANLAR OLDUGUMUZ İÇİN SEVİNDİRİK OLUYORUZ.BEN DE SENİN GİBİYİM ŞEKER..GÜLE GÜLE KULLAN..ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BENDE HEDİYELER YOLLAMAK İSTİYORUM ...SÜPRİZLERİM OLUCAK.BEN DE PEÇETE YOLLARIM SANA.
    ÖPTÜM CANIM
    SEVGİLER

    YanıtlaSil
  6. ama çok güzel şeyler çıkıyor ortaya merakla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  7. Ptt konusuna aynen katılıyorum buradada farksız değil. Sevinme ve çatlaklık kısmınada izninizle katılıyorum :)) Çok güzellermiş. Bakalım nelere dönüşecekler. Güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  8. valla fethiyenin posta dağıtımı da rezalet.Benim kargolar ptt den eve 1 hafta 10 gün arasında geliyor.yurt dışından daha çbuk geliyor kargolar yani :))

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kulanın. Elinize geçmesine sevindim.
    <:))

    YanıtlaSil