Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

29 Ocak 2011 Cumartesi

GELECEĞİMİZ:)))

Bu resim, az önce sevgili ÖRGÜCÜ -OYUNCAKÇI NİNE'mizden geldi. Lâf örgüden açılmıştı, buralara kadar geldi. On sene sonra ölmez sağ kalırsak Marmaris Huzur Evi'nde bu görüntüyü yaratmaya karar verdik. Ortadaki ben olabilirim, sağdaki Nine'miz. Soldaki arkadaşı da gönüllülerden bekliyoruz yanımıza:)))

27 yorum:

  1. Aman Nedukcum,
    10 sene sonra bu kadar ihtiyar olmayız yahu, moral bozma. Bu durumun en az 25 senesi var:))
    (Gazlayım biraz da moralimiz düzelsin:))

    YanıtlaSil
  2. Leylak'cığım. 65 yaşımızda yerleşirsek, orada bu hale geleceğiz doğal olarak. ''Akbank'a mı gidiyorsun?'' durumları orda olsun. Bunadıktan sonra almazlar, vaktiyle yolu tutmak lâzım:))

    YanıtlaSil
  3. BİZ HİÇ BİR ZAMAN İHTİYARLAMIYACAĞIZ.DURMADAN ÇALIŞIYORUZ.GENÇLER DÜŞÜNSÜN.ORADAN DA BLOG İŞİNE DEVAM.AMAN NE GÜZEL OLUR.MALZEMELERİ DE KURYEYLE YOLLAR BLOGDAŞLARIMIZ.

    YanıtlaSil
  4. DAHA ŞİMDİDEN AKBANK A OLDUM GALİBA.DİĞERİ BANU OLACAK KABUL EDERSE

    YanıtlaSil
  5. aaa ortadaki bana benziyor :))

    YanıtlaSil
  6. Çok hoşsunuz ablam ya, bayılıyorum ben size:)

    YanıtlaSil
  7. ben o yaşa geldiğimde buruşmuş dudaklarımı da bir de pembe ruj süreceğim.Leopar desenli terlik giyeceğim hatta , gençliğimi yad etmek için :)

    YanıtlaSil
  8. çok şekerler ama her yaşın da ayrı bi güzelliği vardır dedikleri bu olsa gerek eşimin babaanesi 90 yaşında ben ona bayılıyorum çok tatlı.. sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Tabii ki bir tanesi de benim, Neşecim güzel bir üçlü kurmuş işte, ben bizim evi huzurevi yapayım diyorum, ne dersiniz, elişleri için malzeme bol, temiz hava, böyle birarada, aramızda olmayanları arkalarından çekiştiririz:))

    YanıtlaSil
  10. Senin orada yaşam zor olur be arkadaşım. Burada hergün çarşaflar değişiyor. Yemekler hazır. Odanı kendi evin gibi düzenliyorsun. Çık gez, istersen git evinde kal ara sıra. Tatile çık. İnternette var.Deniz yakın. Çöplerimizi toplar gideriz. Arkadaşımın babası koca bir kütüphane bağışladı oraya. Karısıyla beraber orada yaşıyorlar. Evden rahat anlayacağın:)))

    YanıtlaSil
  11. Bizi bütün bu çöplerimizle almazlar be Nedretim, ben de bırakamam onları :(

    YanıtlaSil
  12. Marmaris yakın bana, ben size bol bol malzeme taşırım,sipariş dağıtırm, sonra ben de gelebilir miyim yanınızaaa?

    YanıtlaSil
  13. Buyrun buyrun:)) Sevdiğimiz arkadaşlar olarak, biz bunayınca idare edecek birileri de gerekir tabii:)))

    YanıtlaSil
  14. ninelerde ne kadar mutlu yaşlılıklarında.

    YanıtlaSil
  15. nedret abla bana da yer ayırın ha. öyle bir anlatmışsın ki neredeyse şimdiden yerleşecem huzur evine:)))

    YanıtlaSil
  16. Beni de alır mısınız yanınıza,size dışardan malzeme de taşırım,belki biraz da feyz alırım çalışkanlığınız ve maharetlerinizden,sevgili ablacığım:)

    YanıtlaSil
  17. Sevil'ciğim, büyük ihtimal sen gençsindir bizden. Acele etme. Bizler kıkırdayınca yer açılır, o zaman gelir ekibini kurarsın:)))

    YanıtlaSil
  18. Huzurlu onurlu bir yaşlılık olsun inşallah. Hobilerimizden vazgeçmezsek güzel bir yaşlılığın bizi beklediğine inanıyorum.

    YanıtlaSil
  19. Heyt Ben geliyorum Nedukcuğum, biraz renk gelir hem huzurevine:))) çokta eğleniriz üstelik hele ki sen varsan işin içinde gözü kapalı rezervasyon yaptırıyorum ben:))) bize 2 oda verirlerse 3 yatağı bir odaya taşıyıp birini hobi odası yapalım:)))

    YanıtlaSil
  20. NE ÇOK OLDUK.ALLAH SAĞLIKLI AKLIMIZI BAŞIMIZDAN ALMADAN O GÜNLERİ GÖSTERSİN İNŞALLAH.SANA BÜTÜN KALBİMLE KATILIYORUM,İŞ YOK YEMEK HAZIR DR VAR.HEPİMİZ BİRLİKTE

    YanıtlaSil
  21. Hobi odası varsa ben de yer ayırtıyorum :)
    yaşlanmaya gerek kalmadan olabilse bunlar

    YanıtlaSil
  22. Biz böyle hepimiz o huzurevine taşınırsak o huzurevinin adı değişir kesin :))Ay düşünemiyorum hepimizi birarada, heryerde hertürlü malzemeler, kumaşlar, yünler, çer-çöp, oyalar, peçeteler, tabii unutkanlıklar son haddinde,
    "iğnemi gören var mı",
    "ben şimdi ne yapıyordum ki",
    "sen nerden çıktın, hangi blogdansın",
    "gel sana yorum yapim"
    :))))))

    YanıtlaSil
  23. Kadro genişliyor, Nalana'da gelir bu yazıları görünce. Yetmeyecek huzur evi bize:)))

    YanıtlaSil
  24. Yok ben beklemeyeyim ablacım,burası daha eğlenceli:)

    YanıtlaSil
  25. Nedretciğim sanırım blogcular şen huzurevi diye yenisini açmak sana düşecek bu gidişle kadro sayısı genişliyor bak:))))))))))))

    TV ler canlı yayına gelir ninelerden elemekleri sunmaya:))

    YanıtlaSil
  26. Ah nerdee... Loto filan tutarsa belki:)

    YanıtlaSil
  27. Puhaha süpersiniz artı bir beni de ekle :))

    YanıtlaSil