Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

10 Temmuz 2011 Pazar

SU BİDONLUĞU- ESKİSİ

Bu ve anahtar kutusu Aksaray'daki ahşap boyama yapan arkadaşımın hediyesiydiler. Eskidiler, modaları geçti. Öyle iyi kalplidir ki kızmaz değiştirdim diye. Aksine sevinir:)) Bu resimleri şimdiden koydum ki yapmak zorunda kalayım:)) Henüz ne yapacağımı bilmiyorum.Nette baktım çok az yapılmış su bidonluğu var. Örnek bulursanız link göndermenizi rica ediyorum. Ece ve Meral Hanım'ınkileri inceledim hep. Onlar bana ağır gelir. Basit olursa sevinirim. Buna hamur kabartmayacağım. Yerde durduğu için çıkıntıları tozlanır. Sadece dekupaj yapacağım ki kolayca silebileyim.
Bu da gördüğü her yumşak yere yayılan dünyalar güzeli Simasız'ımız:))) 

11 yorum:

  1. Emininim çok güzel birşey olacak..Kolay gelsin,merakla bekliyorum ;) Bu gönderinizi görünce hemen,fikir alırsınız diye düşünüp yeni bir gönderimi yayınladım.

    http://mirayshandmades.blogspot.com/2011/07/ortancalardan-takim-yaptim-hem.html

    Sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  2. Nedret hanım bir arkadaşımda var aynısından kursda yapmış dekopaj olarak ayçiçeği yapmış ğüzelde olmuş isterseniz yarın resim alabilir...
    simasız'da yumuşak battaniyeyi bulmuş nede ğüzel poz vermiş.

    YanıtlaSil
  3. Eminim sonuç harika olacak. :)

    Bir kaç örnek linki vereyim. :)

    http://hobivakti.blogspot.com/2010/07/ahsap-damacana-kutusu_9474.html

    http://hobivakti.blogspot.com/2010/07/ahsap-damacana-kutusu_25.html

    http://hobivakti.blogspot.com/2010/07/ahsap-damacana-kutusu.html

    http://hobivakti.blogspot.com/2010/07/damacana-kutusu.html

    Ayrıca google den baktım. Damacana kutusu diye. Alakasız resimlerde çıktı. Benim blogdan bir sürü çalışma var. :))

    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&rlz=1T4GGLL_trTR376TR376&biw=1024&bih=540&tbm=isch&sa=1&q=ah%C5%9Fap+damacana&oq=ah%C5%9Fap+damacana&aq=f&aqi=g1&aql=undefined&gs_sm=e&gs_upl=50032l51125l0l8l6l0l1l1l0l219l437l2-2l2

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Halime'ciğim. Zahmet etme artık.Baksana Hobivakti'ciğim örneklere boğmuş beni.
    Sevgili Hobivakti çok teşekkür ederim. Çok zaman ayırmışsın benim için. Henüz bakmadım.Önce hemen teşekkür etmek istedim. Birinden birine benzetmeye çalışırım artık. Sevgiler:))

    YanıtlaSil
  5. canım hobivaktinin linkleri görünce dedimki Nedret'e epeyce bir malzeme ulaşmıştır:)) kolay gelsin sonucu bekliyoruz artık:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, bir arkadaşımız çöp kutusu için aşağıdaki linkte yeralan resimlerden yararlanmıştı. Bence bu bidonluğa da çok yakışır:)
    http://www.fineartandsoul.com/gallery/artist/Irene-Sheri

    YanıtlaSil
  7. Nedret sultan valla selülit yok şükür ama kıvırcık değilim .) Saçlar dümdüz pırasa gibi gece köpük sıkmıştım ondan kalma yani pis pis köpükü girdim denize eeheh .) Bu arada emeklerine sağlık ve Simasız adı mı? Sima sı yk anlamında mı ablam?

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel arkadaşım ne güzel şeyler yapıyorsun valla marmarisin bu sıcağında bravo diyorum sana .Darısı benim başıma inşallah.

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler arkadaşlar. Mevdoş'cuğum,elim değmiyor iki gündür sıcaktan. Kaldı öylece balkonda:((

    YanıtlaSil
  10. Sizin yaratici gucunuz zengin, eminim guzel birsey cikicak.

    YanıtlaSil