Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

12 Aralık 2011 Pazartesi

SEVECEĞİNİZE EMİNİM:))

   Arkadaşlar, sizi bir geri dönüşüm kraliçesi ile tanıştırmak istiyorum. Kendisi de Marmaris'te oturuyor ve meslektaşım. Pazara gelip beni bularak çok mutlu olmama sebep olan güzel ve zarif hanım. Yaptıklarını görünce gözümde daha da güzelleşti. O beni izliyormuş meğer, artık ben de onu izliyorum tabii:)) Hepimiz zaman zaman geri dönüşüm yapıyoruz ama o hep yapıyor ve gerçekten çok yaratıcı. Buyrun kendiniz görün.
 Resimlerini büyülterek incelemenizi rica ediyorum. Wordpress biraz değişik:)) İşte son işi:))

9 yorum:

  1. Merhaba Sevgili Nedret
    Arkadaşımızı hemen ziyaret edip Merhaba diyelim
    Selam ve Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. sevgili nedret
    oralarda olabilsek......
    sizleri gorebilsek
    sevgiler sizlere

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşınızın bloğunu izlemeye aldım. Üreten elleriniz dert görmesin.

    YanıtlaSil
  4. Çok değişik çalışmaları var hemen ziyarete gidiyorum.Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Nedretciğim çok teşekkür ederim, beni mahcup ettin. Sürpriz oldu senin blogunda benim çöp-süsleri görmek:)Yalnız eşim bu atık değerlendirme işinden hiç memnun değil.. Belediye eve baskın yapacak deyip duruyor:))

    YanıtlaSil
  6. süpermiş yaa bravo ekledim güncellendikçe bakarım teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Kaçıyormuş nerdeyse gözümden:))hemen ekledim arkadaşını arkadaşım yaptım Nedretciğim:) Örgü kaktüse bayıldım, çok iey var dediğin gibi yakınen incelenecek. Geriye dönük bakarız sonrasını kaçırmayalım değil mi ama. Sen beni özelden uyar bir dahakine takip zorluğu yaşıyorum bu aralar. öpütmm sevgiyle.

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler arkadaşlar:))
    Ne demek Aytül'cüğüm, bizim senden öğreneceğimiz çok şey var:))

    YanıtlaSil
  9. Nedret Hanim,suna gercekten inaniyorum. Biz hanimlar gercekten yaraticilik konusunda cok mukummeliz. Oyle degil mi?Ellerine saglik.

    YanıtlaSil