Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

23 Haziran 2012 Cumartesi

DÜĞMELERE DEVAM:))

1,6cm 50 adet= 5TL. kemik, krem, şeffaf hareli
1cm. 100 adet =5TL. Siyah

Delinin posteki saydığı gibi sayıyorum. Bugün de bunlar çıktı.

5 yorum:

  1. Hee heeee , zevklidir ama böyle renklere göre ayırmak falan:)) bazen işsiz kaldığımda takı kutusundaki bitleri ayıklamaya kalkarım:))

    YanıtlaSil
  2. Ablam, son günlerde düğme saymaktan, ayıklamaktan ve yayınlamaktan başka birşey yapmıyorsun, bırak beklesinler yerlerinde biraz, sen devam et yaptığın güzel şeylere....Mesela o düğmelerle çanta yapabilirsin, yastık yapabilirsin, gerçi sen ne yapacağını benden daha iyi bilirsin de...özledim yaptığın güzel şeyleri :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok be Işıl'cığım. Ayıkladım bitti bir günde. Boyanacak şeylerim var bekleyen. Onlara dalmak için havaya girmeyi bekliyorum:))

      Sil
  3. Hiii... Düğmelere baaaakkk.. Aklım çıktı. Ama Şiirin düğmeden panosu da nefes kesiciymiş. Hadi bakalım Nedret. İşin iş. Şimdi o düğmeleri nasıl tüketeceğini merak ediyorum. Kimbilir ne güzel şeyler çıkarırsın sen. Paylaşım için sağol canım .

    YanıtlaSil