Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

21 Şubat 2011 Pazartesi

WHY HI ONE WHY

Az önce adeta yan yatmış bir gökdelen çıktı körfezden. Büyüklüğü karşısında şaşkınlıktan tek kareye sığdıramadım. Hayranıyım bu gemilerin. İçlerini ancak belgesellerde izleyebiliyoruz. Âlemin emeklileri kışın bu gemilerle tura çıkacak kadar kazanca sahip. Pinponluklarında  hayatın tadını çıkartıyorlar. Biz bu memleketin iyi tahsil yapmış, 1. dereceden emekli olmuşları da ancak resmini çekebiliyoruz. Şeytmişim bu dünyanın içine aaa...:(((       Net olan resmi büyültürseniz daha güzel görünüyor kamaralar filan. Hani derler ya ''why hi one why'':)))

17 yorum:

  1. anacım bu gemi gibi değil dağları oyup şehir yapmışlar gibi görünüyor sana katılıyorum ve başlığına bayıldım:))))))

    YanıtlaSil
  2. Sıcak sözleriniz için teşekkür ederim, " Ah o gemide ben de olsaydım".....

    YanıtlaSil
  3. Nedret hanımcım sizin manzaranız da kimsede yok, bende gemi yolculuğunu hep istemişimdir ama eşim araba yada uçağı seviyor bende onsuz ne yapayım değilmi, kızlar büyüdü ilerde onlarla çıkarım inşallah...

    YanıtlaSil
  4. Yok Meral Hanım'cığım, iki evin arasından görünüyor biraz.O kadar. Ama yetiyor içimizi açmaya. Ben kalk gidelim desem kocamın hiç itirazı olmaz da protokolü çekindiriyor insanı. Yok balo elbisesi, yok kokteyl elbisesi. Tatil gibi olmayacak. Kıyafet zorunluluğunu sevmiyorum. Ayrıca da daha çocukları evlendirmedik. Korkuyorum kendimiz için bol keseden harcamaya:))

    YanıtlaSil
  5. ah ah biz de çalışıyoruz işte, "alemin emeklileri" ne yapıyor, biz ne yapabileceğiz :))

    YanıtlaSil
  6. Alemsin. :) Bloğumda başlığı görünce koptum.

    Biz bırak binmeyi, AnKARA da uzaktan görme şansımız bile yok.

    YanıtlaSil
  7. WHY HI ONE WHY haha annem de der böyle seviyorum seni kadın, hayvan oğlu heyven .)

    YanıtlaSil
  8. Nedukcuğum sen onlardan daha şanslısın, onlar senin yaşadığın yeri görebilmek ve orada 3 gün geçirebilmek için dünyanın yolunu kat edip bir de üstelik dünya para ödüyorlar:))Pazartesi Kuşadasına gelen gemi çarşamba Istanbul'a geliyor ablam her ikisini de gezdiriyor yani pztesi kuşadasına gidip uçakla dönüp çarşamba burada karşılıyor. Bir telaş ki sorma yarım gün Istanbul turu alabiliyorlar ki ne görürler o kadar sürede anla...

    YanıtlaSil
  9. Nedret abla bayıldım anlatımına sen çok yaşa:)))

    YanıtlaSil
  10. harikasınız gülmekten öldüm işyerindekilerde diyecekler bu kadın delirdi herhelde bilgisaya bakıp bakıp gülüyor çok hoşsun anlatımın harika

    YanıtlaSil
  11. sayin nedret hanim igne ile yaptiginiz oyanin video adresini verebilirmisiniz cok tesekkur ederim selmin kocaeli

    YanıtlaSil
  12. Selma Hanım. Google'a Needle Tatting yazın. Videolara geçin. Yeşil ojeli ellerin olduğu videoyu seyredin:))

    YanıtlaSil
  13. ilginize cok tesekkur ederim sizi zevkle izliyorum saygilarimla selmin izmit kocaeli

    YanıtlaSil
  14. Medanşeri ben de tam senin blogundaydım, yorumun geldi. Teşekkür ederim. Aldım kabul ettim.

    YanıtlaSil
  15. BEN DE ŞEYTEBİLİRMİYİM,GERÇİ EŞİNİZ GİBİ BEN DE TATİLDE KIYAFET DERDİ HİÇ ÇEKEMEM AMA İNSAN YİNE DE ÖZENİYOR

    YanıtlaSil
  16. Yan yatmış bir gökdelen ha! Tabire bayıldımm :)) Gerçekten bazen hayatın sadece kahrını çekiyoruz diye düşünüyorum ama yine de tuhaf bir biçimde mutluyuz sanırım...

    YanıtlaSil
  17. sevgili Nedret,
    yabanci ülkelerdeki emekliler de o kadar cok emekli parasi almiyorlar aslinda. Onlarin yasama bakislari biraz farkli. Bizler sadece kendimiz icin calismiyoruzki. Bak sende yazmissin aman cocuklar, aman aillerimiz, aman kardesimiz falan derken kendimizden geciyoruz.
    Yabancilarsa genelde önce ben der. Onlarin cocuklarida öyle yetistiginden herkes kendi yaginda kavrulur gider.O zamanda tabiiki kazandiklari kendilerine kaldigi icin pasalar gibi gezerler.
    Birde cok ucuz tatil yapma firsatlari var. Düsün bir kere 35o euroya 7 gün hersey dahil bes yildizli otellere gidebiliyorsun. hemde ucak bileti icinde!

    sevgiler

    YanıtlaSil