Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

14 Eylül 2015 Pazartesi

YAZ SONU

   Ağustoslar yaramıyor ailemize. Babam da, ağabeyim de Ağustos'ta gittiler. Giderlerken hazırlıklarımızı, planlarımızı hep dönecekleri güne, onları nasıl rahat ettireceğimize göre yaptık ama yürüye yürüye gittiler, dönmediler. Hüsran, üzüntü, vicdan azabı...
    Gençken, ''benim bir yakınım vefat etse, bu gelen insanları kovarım herhalde'' diye düşünürdüm. ''İnsanları acısıyla baş başa bırakmıyorlar'' diye sinirlenirdim. Abimden sonra etrafım şimdi şimdi boşalmaya başladı. Oğlum gitti, yeğenim, kızım gittiler. Acı da içime çöreklenmeye başladı. Varmış kalabalığın bir esbâb-ı mûcibesi.
   İyi ki elim biraz iş tutuyor. Boncuklara sardırmıştım son günlerde. Şimdi beni derinlere dalmaktan kurtarıyorlar. Ya uykuya kaçacaksın ya da uğraşacak birşeylerin olacak. Hayatı sorgulamaktan çoktan vazgeçtim.













 Yâ sabır, yâ selâmet.

9 yorum:

  1. Başın saolsun, Allah sabır versin..

    YanıtlaSil
  2. Nur içinde yatsınlar.
    Allah unutturacak acı vermesin .

    YanıtlaSil
  3. Evin içinde dönüp duruyorum son 3 gündür,,neyi elime alsam bırakıp kaçıyorum ağlayarak,,heryer hoppacık.Yaptığım işten hayır yok,,anılar serpiştirilmiş dörtbir yana..Çok zor sevgili Nedret,, ama biz kendimizi iyileştirip hayata servis ediyoruz sonuçta.Sabır dileklerimle..

    YanıtlaSil
  4. Başınız sağolsun. Allah sabır versin. Çok iyi yapıyorsunuz Nedret Hanım. El işlerimiz bizim için terapi. Her zaman yetenekli ve yaratıcısınız. Maşallah...

    YanıtlaSil
  5. Mekanları cennet olsun,Allah sizlere sabır hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah...

    YanıtlaSil
  6. Başınız sağ olsun mekanları cennet olsun

    YanıtlaSil
  7. Ah o ayrılıklar, vedalar... "Ölüm" demeye dilim varmıyor ki... Allah yaşayanlara uzun ömürler versin. İyi ki bu yaptıklarınız var, bize de renk katıyor onlara bakmak, içimiz açılıyor... Çok güzeller çünkü.

    YanıtlaSil
  8. başınız sağolsun allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin. allahın takdiri bize kabullenmek düşer. huzuru bulmanın en güzel yolunu seçmişsiniz. yaptığınız her işe duygularınızı yansıtmak, aktarmak, içinizi boşalmak sizi rahatlatır. bir çok güzel ürünler ortaya çıkar. bizde keyifle takip ederiz. sevgilerle:)

    YanıtlaSil
  9. o kalabalıklar olmasa dayanılmazmış bu yokluklara, yalnız kaldımı insan daha bir çöküyor ağırlığı gidenlerin. Allah hiç kimseyi acısını yalnız yaşamak zorunda bırakmasın.
    çekmeyen anlamaz derler ya işte öyle bir şey.

    YanıtlaSil